IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен и треньорът по джиу-джицу Хоаким Валенте са „лудо влюбени“

19 февруари 2024 10 40

Двамата бяха засечени да се целуват на Свети Валентин в Маями

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен и Хоаким Валенте са забелязвани на много ваканции през последните месеци. Досега обаче бразилският супермодел и треньорът по джиу-джицу отричаха да имат връзка, различна от професионална. Оказва се обаче, че двамата са лудо влюбени, като според източници са видени да се целуват на Свети Валентин в техния квартал в Маями.

„Те са много влюбени“, казва вътрешен човек, добавяйки, че Хоакин почти се е нанесъл да живее в дома на Жизел. Източникът казва, че двамата са били видени да се целуват по устните в сряда вечерта без да се притесняват от  това, че могат да бъдат видени.

Бюндхен отрече слуховете, че излиза с треньора на децата си в интервю за Vanity Fair през март 2023 г. Тогава тя каза: „Той е нашият учител и най-важното е човек, на когото се възхищавам и на когото вярвам. Толкова е хубаво да имам такава енергия, да имам децата си около такава енергия.“

През последната година и половина Валенте редовно е сниман с Бюндхен и децата ѝ, включително многократни пътувания до Коста Рика, както и до нейната родна Бразилия, откакто разводът ѝ с бившия куотърбек Том Брейди беше финализиран през октомври 2022 г. Валенте също така е бил виждан с Бюндхен на многократни ваканции, да карат падълборд, да се разхождат по плажа, да бягат, да яздят коне, да посещават фитнеса, както и той веднъж взе модела от летището.

Друг източник разкрива: „Те са заедно от лятото на 2023 г., но са дискретни.“

Наскоро Жизел сподели загадъчен цитат за „личната трансформация“ и „изцелението“ в Instagram, намеквайки за това как се чувства след развода си с Том Брейди.

Източници, близки до двойката, казват, че двойката е била „емоционално обвързана“ още от самото начало, но двамата са изчакали, преди да задълбочат отношенията си.

След като 43-годишната Бюндхен подаде молба за развод от седемкратния шампион на Super Bowl през 2022 г., тя публикува история в Instagram, в която казва: „Моят приоритет винаги е бил и ще продължи да бъде нашите деца, които обичам с цялото си сърце. “

Тя също написа: „Ние се разделихме и въпреки че е трудно, разбира се, да преминем през нещо подобно, аз се чувствам благословена за времето, което прекарахме заедно, и винаги желая най-доброто на Том“.

Брейди написа в социалните медии, че той и Бюндхен са взели „болезненото и трудно“ решение да се разделят и „Желаем само най-доброто един за друг, докато преследваме нови глави в живота си, които тепърва ще бъдат написани.“

Оттогава Брейди не е бил сериозно обвързан с никого, но е бил засичан на няколко пъти с руския модел Ирина Шейк.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари