IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър обмисля да се събере с Бен Афлек

20 февруари 2024 10 30

Актрисата е в ранни преговори да участва в новия филм на бившия си съпруг

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Гарнър може съвсем скоро да се събере с бившия си съпруг Бен Афлек, но само в работно отношение. 

51-годишният режисьор и актьор развива трилъра Animals за платформата Netflix заедно със своя приятел Мат Деймън, който влиза в главната роля. В момента, според Hollywood Reporter, Дженифър Гарнър обмисля дали да приеме сделка за главната женска роля и да бъде режисирана от бившия си любим. Преговорите са в доста ранен стадий, но вътрешни източници съобщават, че актрисата е почти готова да подпише. 

Animals е написан от Конър Макинтайър и Били Рей. Това е поредният проект, по който Афлек и Деймън ще работят през последните години след Air, който излезе миналата година. Двамата също така служат като продуценти на Animals чрез своята обща компания Artists Equity. Историята ще се фокусира върху политик и неговата съпруга, които трябва да победят всички трудности и обстоятелства, за да спасят отвлечения си син. 

51-годишната Гарнър и Бен Афлек се срещат на снимачната площадка на филма „Пърл Харбър“, но връзката им започва години по-късно. След като се виждат отново на снимките на „Деърдевил“ през 2003 година, те развиват много близко приятелство, а година по-късно отношенията им преминават границата на романтичното. 

Актьорите сключват брак през 2005 година и имат три деца – 18-годишната Вайълет, 15-годишната Серафина и 11-годишния Самюел. За съжаление на феновете им, Афлек и Гарнър се развеждат през 2018 година, но остават приятели и до днес. Двамата си поделят грижите за децата и често могат да бъдат забелязани заедно пред училището им или на някоя разходка заедно с малчуганите. 

През миналия ноември Гарнър и Афлек бяха забелязани да си говорят и да се усмихват един на друг по време на разходка в Санта Моника, Калифорния

Въпреки надеждите на феновете, че двамата могат да се съберат, такива наченки за момента няма. Актьорът се ожени за Дженифър Лопес през юли 2022 година, докато Гарнър излиза с изпълнителния директор на Cali Group – Джон Милър. Двамата бяха свързани един с друг за първи път през 2018 година. 

Бен Афлек и Дженифър Гарнър отново заедно

Дженифър Гарнър се вдъхнови от последната визия на Дженифър Лопес

Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, Вайълет, вече е по-висока от майка си

Междувременно Афлек и Мат Деймън често работят заедно, след като развиват доста близко приятелство. Двамата печелят „Оскар“ за сценария към „Добрият Уил Хънтинг“ през 1997 година. След това си партнират в „Последният дуел“ през 2021 и Air. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

„Бен винаги е имал невероятна харизма. Хората ще се запознаят с нея чрез този филм“, казва Деймън пред Los Angeles Times през 1999 година. Той допълва, че е трудно да мисли за най-добрия си приятел като за филмова звезда, защото Афлек никога не се държи като такъв. „Той е човек, около когото всички искат да бъдат“, казва още Деймън.

След успеха на „Добрият Уил Хънтинг“, приятелите обмислят да тръгнат по различни професионални пътища, но съдбата не им го позволява. В крайна сметка те основават обща продуцентска компания и остават близки приятели до днес. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари