IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе №2: Руни Мара и Хоакин Финикс отново ще стават родители

20 февруари 2024 08 40

Актрисата се появи със заоблено коремче на „Берлинале“

Снимка: БГНЕС

Руни Мара очаква второто си дете от Хоакин Финикс. 38-годишната актриса показа наедрялото си коремче, докато позираше пред фотографите на 74-ия международен филмов фестивал „Берлинале“ в Берлин, Германия.

Руни Мара, която празнуваше премиерата на новия си филм La Cocina („Кухнята“), носеше черна рокля без презрамки на Givenchy, докато притискаше корема си.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Това ще бъде второ дете за звездата от „Карол“ и 49-годишния Финикс, предава Page Six. Изданието обяви ексклузивно и бременността на Мара, когато беше бременна и с първото ѝ дете през май 2020 г.

През август същата година тя роди син – Ривър. Двойката нарече момчето си на името на покойния брат на Финикс, Ривър Финикс, който почина от свръхдоза наркотици през 1993 г. на 23-годишна възраст.

„Ривър обогати живота им повече, отколкото някога са си представяли, и ги сближи“, казва източник пред Us Weekly през май 2021 г. „Те са много свързана двойка и искат Ривър да има нормално, здравословно възпитание.“ 

Двойката се запознава на снимачната площадка на филма на Спайк Джоунс „Тя“, но започва да се среща едва когато работят заедно по друг филм – „Мария Магдалена“.

През октомври 2019 г. носителят на „Оскар“ признава пред Vanity Fair, че първоначално е смятал, че Мара го „презира“, а едва по-късно е разбрал, че тя се интересува от него, но е твърде срамежлива, за да действа.

„Тя е единственото момиче, което съм търсил в интернет – обясни Финикс. „Бяхме просто онлайн приятели. Никога не съм го правил. Никога не съм търсил момиче в интернет.“ През юли 2019 г. следва годеж.

И Мара, и Финикс са дългогодишни вегани, като Финикс дори говори за това по време на речта си при приемането на „Оскар“.

Това е нещо, което звездата от „Жокера“ се надява, че Ривър ще продължи.

„Е, със сигурност бих се надявал (той да е веган), но няма да налагам убежденията си на детето си“, казва Финикс пред The Sunday Times през юни 2021 г. „Не смятам, че това е правилно... Така че няма да увековечавам лъжата, но и няма да го принуждавам да бъде веган. Ще го подкрепям. Това е моят план.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари