IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Игнатова пожела успех на своята приятелка Алекс Раева

20 февруари 2024 17 40

Двете телевизионни водещи ще са конкурентки на малкия екран идните няколко месеца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мария Игнатова и Александра Раева за пореден път доказаха, че няма нещо, което да може да охлади тяхното дългогодишно и силно приятелство. Тази вечер Алекс ще дебютира по bTV като водеща на танцувалното риалити шоу Dancing Stars заедно с колегата си Краси Радков, с когото дълги години работеше в „Шоуто на Слави“.

От своя страна Мария беше поканена да партнира като водеща на Емо Чолаков в новия сезон на друго риалити -  шоуто за двойки „Един за друг“, което вече върви по Нова телевизия.

Фактът обаче, че ще са водещи този път не заедно (както навремето в музикалния формат X Factor), а в различни риалити предавания и то по конкурентни телевизии, не внася напрежение във връзката между двете чаровници.

Блондинката Мария дори качи тяхна обща снимка в своя Instagram профил и написа: „Тайна среща на неутрална територия! Успех, мила моя @alexandraraeva ! Ако има нещо, викай по-силно. В съседното хале съм“, като с тези думи Игнатова показа, че стиска палци новият телевизионен ангажимент на Раева да мине успешно.

Алекс, от своя страна, е отговорила на своята дружка, проявявайки чувството си за хумор, с думите: „Моя @maria_ignatova28, за първи път се откъсвам от теб, в такъв „наш“ формат! @krasi_radkov_official e предупреден, че мога от време на време да му викам Мария“.

От топлата размяна на онлайн коментари между двете водещи става ясно, че макар и не съвместно, те ще работят в съседни студия в Нови Хан, където се снимат и двата риалити формата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари