IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Попфолк иконата Ивана най-накрая показа бащата на дъщеря си

22 февруари 2024 15 00

Вижте и порасналата наследница на певицата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

От години почитателите на попфолк иконата Ивана се чудят кой е първият ѝ мъж и баща на дъщеря ѝ Теодора. Е, мистерията вече е разкрита от самата певица, която сподели снимка с въпросния господин, за когото се знае само, че се казва  Валентин.

Родената в Айтос Ивана публикува снимки и написа: „Честит рожден ден, скъпа моя Теди! Давам ти цялата си майчина благословия! Знаеш ли, не е нужно да правиш каквото и да е, защото ти си съвършена такава, каквато си!“

Освен това 55-годишната изпълнителка на хита „Шампанско и сълзи“ попита феновете си със закачлив тон: „А, аз все така ще си питам: „На кого прилича Теди – на мен или на баща си“?! Хаха, внимавайте какво ще ми отговорите!“)

Ивана се развежда с бащата на единственото си дете още преди да стане известна. Според едно старо интервю на певицата тя и Валентин се изпокарват за името на бебето и се разделят окончателно малко след раждането му.

Към днешна дата обаче явно двамата са забравили различията си от миналото и просто се радват на голямото си и красиво момиче, като са във видимо приятелски отношения.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари