IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман за първи път коментира спекулациите за развод

22 февруари 2024 16 30

Актрисата бе разпитвана за любовния си живот в интервю за Vanity Fair

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман за пореден път беше разпитвана за личния си живот по време на интервю, което по-скоро трябваше да се фокусира върху кариерните ѝ постижения и новия ѝ филм May December

Актрисата е част от юбилейното 30-о холивудско издание на списание Vanity Fair, но разговорът ѝ тръгна в съвсем друга посока, когато бе зачекната темата за брака ѝ и постоянните спекулации за развод. Портман се омъжи за френския хореограф Бенджамин Милпие през 2012 година, като досега много рядко говори за брака си. 

Натали Портман,

Снимка: БГНЕС

Когато бе попитана за периода, предвещаващ премиерата на May December, когато френското издание Voici публикува статия, в която твърди, че Милпие е имал множество извънбрачни връзки, Портман успя да запази самообладание и да не се поддаде на изкушението да атакува обратно. „Това е ужасно и нямам желание да допринасям за тази история“, бе единственият ѝ коментар по темата. 

След като журналистът призна, че също се чувства некомфортно да задава подобни въпроси, актрисата отговори „Мога да си представя“, като не е ясно дали думите ѝ са били саркастични или искрени. 

Натали Портман,

Снимка: БГНЕС

След това носителката на „Оскар“ продължи с по-важните теми, като обясни, че чувства Лос Анджелис и Париж като свои домове и може спокойно да ги нарече „допълващи се градове“

„Харесва ми, че и двата са в живота ми. Водя много нехоливудски живот в Лос Анджелис. Живея в източната страна. Имам няколко приятели, които са в развлекателната индустрия, но повечето не са, така че не си говорим за работни неща, когато се видим. Не ходим по холивудски партита, просто си вечеряме в задния двор“, казва Портман. 

Допълва, че животът от другата страна на Холивуд ѝ помогнал да изследва Лос Анджелис по много по-различен начин, далеч от статута на известна личност. Казва, че преди е посещавала Ел Ей само по работа, оставала е в Бевърли Хилс и е ходила на срещи и холивудски партита. След като се установява в града обаче, тя започва да го гледа по много по-различен начин, потапяйки се в атмосферата и природата му. 

„А Париж, разбира се, това е мечта. Голяма късметлийка съм да живея там и да водя разнообразен живот с толкова много приятели“, казва актрисата. 

Натали Портман,

Снимка: БГНЕС

Портман и Милпие за първи път се срещат, когато той е нает за хореограф за филма „Черния лебед“ и учи актрисата на тънкостите в балета. Постепенно нежността на танца ги сближава и двамата започват връзка още преди края на снимките. 

Само година по-късно те се сгодяват и очакват първото си дете. След раждането на сина им Алеф през 2011 година, Портман и Милпие се женят в Калифорния. По-късно, през 2017 година, се ражда и дъщеря им Амалия

На фона на раздялата: Натали Портман до съпруга си Бенджамин Милпие на мач

Натали Портман се появи на публично място без халка

Относно предполагаемата афера на хореографа, източник споделя пред медиите, че връзката е била много кратка и вече е приключила. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @starcelebkids

„Той знае, че е направил огромна грешка и ще направи всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да задържи семейството си цяло“, каза източникът пред People през юни 2023 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари