IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес сменя амплоато – става детски автор

23 февруари 2024 14 50

Актрисата заяви, че това ще бъде любовно писмо за всички деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Мендес, която от години не се занимава с Холивуд, а се грижи за децата си, очевидно не изпитва никакво желание да се завърне към киното. Актрисата вече дори си намери ново амплоа – автор на детски книжки

49-годишната Мендес обяви пред списание People, че съвсем скоро ще публикува първата си детска книжка със заглавието Desi, Mami and the Never-Ending Worries. Книгата ще бъде в продажба от 17 септември и ще се предлага в книжарниците както на английски, така и на испански. 

„Desi, Mami and the Never-Ending Worries е любовно писмо за моите и вашите деца. Научавайки как мозъкът ни може да работи за нас, а не срещу нас, е по-лесно да се каже отколкото да се направи! В моя и дома на Деси се опитваме да се справим с постоянните тревоги и безпокойства, които имаме, така че тези негативни мисли да не ни обземат и да доминират“, казва Мендес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Книгата, която е илюстрирана от Аби Брайънт, проследява историята на младо момиче на име Деси, което се страхува от чудовищата под леглото ѝ. Тя трябва да преодолее вечерните си страхове с помощта на своята майка. Desi, Mami and the Never-Ending Worries разказва за семейство, работещо заедно и е подходяща за родители, които се опитват да разберат нощните страхове на своите деца. 

Мендес определено има опит с подобни тревоги, тъй като от дълги години се грижи за двете си дъщери – Есмералда и Амада, които са съответно на 9 и 7 години. Актрисата се отказа от Холивуд в името на семейния живот с Райън Гослинг. По думите ѝ, книгата включва елементи от собствените ѝ семейни преживявания и опит, като също така ще предложи на читателите малко по-детайлен поглед върху семейството ѝ. 

„Вдъхновена от собствените ми нощни събития с дъщерите ми, Деси и майка ѝ се учат една от друга как да се справят с чудовищата – независимо дали са под леглото или в главата ни“, казва актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abbey Bryant (@maddyabbs)

Мендес се запознава с Райън Гослинг през 2011 година, когато двамата снимат филма The Place Beyond the Pines. През 2023 година актьорът сподели пред списание GQ, че след като Ева изиграва ролята на негова съпруга и майка на детето му, е бил категоричен, че не иска да има деца, ако не са от нея. 

Райън Гослинг и Ева Мендес се насладиха на семейно тържество в Санта Барбара

Райън Гослинг: Не исках деца, ако не са от Ева Мендес

Ева Мендес разкри защо не иска да позира на червения килим с Райън Гослинг

Актрисата преди също е говорила за родителския стил, който прилагат с Гослинг, казвайки че и двамата са много строги и контролиращи

„Залозите са твърде високи, така че, да, аз съм много бдителен родител. Някои биха ме нарекли хеликоптер, защото виждам всичко, други пък булдозер, защото моето мнение трудно би било победено“, казва Мендес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Според официалното описание, Desi, Mami and the Never-Ending Worries ще предложи история за преодоляване на страховете от цялото семейство. 

„Много се вълнувам да споделя тази лична история с вас. Още по-развълнувана съм от факта, че тя ще бъде достъпна както на английски, така и на испански“, казва още Мендес. 

Desi, Mami and the Never-Ending Worries ще бъде в книжарниците на 17 септември

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари