IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Келси и Тейлър Суифт пренесоха любовта си в Сидни

26 февруари 2024 11 00

Спортистът бе видян на концерта на любимата си в първата вечер от турнето ѝ в най-големия австралийски град

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Травис Келси най-накрая запълни празното място, което липсваше в австралийската част от турнето Eras на Тейлър Суифт. Играчът на отбора по американски футбол „Kansas City Chiefs“ дойде на концерта на поп суперзвездата в Сидни в петък, два дни след като отлетя при нея на борда на частен самолет.

Келси беше забелязан да маха и да „дава пет“ на развълнуваните фенове на певицата, докато минаваше покрай публиката, за да стигне до своята VIP палатка.

Трикратният шампион на „Супербоул“ носеше син ансамбъл за случая, състоящ се от шарена синя тениска и къси панталони в същия тон. Той беше допълнил небрежната си визия с чифт бели кецове.

Вчера Травис и  Тейлър бяха забелязани да се държат за ръце, докато разглеждаха зоопарка в Сидни. Келси не пристигна съвсем сам в Австралия, а взе своя приятел Рос Травис, който пък носеше изцяло жълти дрехи за шоуто на Суифт.

На същия концерт беше забелязана и Кейти Пери, в друга VIP шатра, заедно с британската си колежка – певицата Рита Ора.

Колкото до Травис, последният път, когато атлетът беше на концерт на Eras Tour, беше  през ноември 2023 г. в Буенос Айрес. Тогава Суифт посвети песента си Karma именно на своя нов любим, а той остана поразен от сладкия жест.

Петъчният концерт в Сидни е само първият от нейните четири концерта в града, които ще се провеждат до понеделник на стадион Accor. Не е ясно дали звездата от НФЛ ще остане и за другите концерти на половинката си или ще се върне обратно в САЩ. 

Двамата, които започнаха да се срещат миналото лято (и двамата са на 34 години) са отседнали в президентския апартамент в петзвездния хотел Crown Sydney, където плащат на вечер по 25 хиляди долара.

Изпълнителката на Wildest Dreams от своя страна е в Австралия повече от седмица. Тя излетя към континента държава малко след като отпразнува победата на Келси и отбора му за Super Bowl 2024 срещу San Francisco 49ers в Лас Вегас на 11 февруари.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари