IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите Емили Ванкамп и Джошуа Бауман очакват второ дете

26 февруари 2024 14 50

Двамата са познати на българския зрител от сериала „Отмъщението“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Емили Ванкамп съвсем скоро ще се увеличи с още един сладък член. 

37-годишната актриса от сериала „Отмъщението“ разкри преди няколко дни, че със съпруга си Джошуа Бауман очакват второ дете. Тя сподели новината в социалните мрежи чрез публикуване на черно-бяла фотосесия, където показва наедрялото си коремче. Бъдещата майка позира както сама, така и с цялото си семейство, показвайки радостта си от новината. 

На първата черно-бяла снимка, която сподели, Ванкамп прегръща коремчето си и гледа надолу, позирайки пред стена. Тя носи черно поло и дънки, а косата ѝ е оформена на елегантен нисък кок. На втория фотос вече виждаме цялото щастливо семейство, включително 35-годишният Бауман и 2-годишната Айрис, която съвсем скоро ще стане кака. 

„Не остава много. Готови сме, когато и ти си готова, малка любов“, написа актрисата под снимките. 

Джошуа Бауман и Емили Ванкамп се срещат по време на снимките на сериала „Отмъщението“, който се излъчва шест години от 2011 до 2015 година. Двамата се женят през 2018 година и стават родители за първи път през август 2021 година. По това време гордата майка сподели щастливата новина в социалните мрежи, публикувайки черно-бяла снимка, на която малкото момиченце държи пръста ѝ. 

„Добре дошла в света, наша малка сладка Айрис. Сърцата ни са пълни“, написа Ванкамп под публикацията. 

Оттогава звездата публикува семейни снимки, но все още крие лицето на дъщеря си. През октомври 2021 година тя сподели кадър на съпруга си, който е сложил Айрис в кенгуру и гордо се разхожда из зелени поля. „Честити 10 години, любов моя! Благодаря за магията, която носиш в животите ни всеки ден. Ние сме големи късметлии“, написа Ванкамп по повод годишнина от началото на връзката си с Бауман. 

Преди години актрисата заяви пред списание People, че е благодарна за пандемията, защото това ѝ помогнало да си почине от натоварения график и да прекара допълнително време със съпруга си. 

„Преди това работех на две места – снимах The Falcon and Winter Soldier и The Resident, което приличаше на това да гориш свещ и от двата края. Така че началото на изолацията беше доста добър период. Тогава наистина имах възможност да се наспя, което беше чудесно. Да се насладя на тишината, на съпруга си, на кучетата, да бъда у дома – тези неща не ми се случват често. Не взех нито един ден за даденост. Насладих се на всяка секунда“, каза Емили по това време. 

Малко след началото на пандемията към семейството се присъединява и Айрис, която обогатява още живота на актьорите. Оттогава двамата често споделят снимки с дъщеря си, но упорито отказват да покажат лицето ѝ. 

През май миналата година Ванкамп показа как с Айрис се грижат за семейната ферма. Актрисата публикува снимка, на която двете дами са с гръб към камерата, хванати ръка за ръка. Емили държи в другата градинска вила, а дъщеричката ѝ е облечена в розови панталонки и бяло яке. 

„Трябва да ги научиш, докато са малки“, шеговито написа Ванкамп към снимката. 

Въпреки натоварените си графици и грижите за малката Айрис, Емили и Джошуа не забравят един за друг. През декември актрисата сподели снимка, на която целува съпруга си на плажа. В допълнение тя включи и още романтични кадри, за да отпразнува любовната си история с Бауман.

„5 години женени, 12 години заедно. Какво красиво приключение е. Обичам живота, който построихме, нашите диви приключения, но най-вече обичам малкото ни семейство, което създадохме. Честита годишнина, любов. Нямам търпение да видя какво ни очаква“, написа актрисата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари