IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ромео... Бекъм остана без своята Жулиета

27 февруари 2024 10 40

Средният син на Виктория и Дейвид Бекъм и модела Миа Регън скъсаха след 5 години любов

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ромео Бекъм и приятелката му – британският модел Миа Ригън, които започнаха да излизат като тийнейджъри, са се разделили след 5-годишна връзка. Двойката обяви раздялата си в неделя в отделни изявления в социалните медии.

„Муч и аз се разделихме след 5 години любов“, написа 21-годишният Ромео, който е средният син на Дейвид и Виктория Бекъм. Той сподели и свое селфи с 21-годишната Регън в Instagram Story, на което и двамата закачливо са изплезили езици.

„Ние все още изпитваме много любов и уважение един към друг и все още поддържаме силно приятелство и винаги ще е така“, добави футболистът, който тръгна да следва кариерата на баща си.

Регън също сподели селфи с Бекъм, като написа в собствената си история в Instagram: „Това е Ро, израснали сме един с друг от 16-годишни!! Любовта приема различни форми и пътища, докато узрявате.“

Моделът подчерта, че вече нямат „романтична връзка“ със звездния наследник, но са се превърнали в добри приятели. „Но споделяме много любов един към друг … след 5 години се сприятелихме хехехе“, добави тя.

Дуото започна да се среща през 2019 г., но двамата направиха първата си публична поява заедно на червения килим през ноември 2021 г.

Ромео и

Ромео и Миа през 2022 г.; Снимка: Getty Images

Неотдавна Регън каза пред списание Vogue, че майката на Ромео – Виктория, превърнала се в модна дизайнерка след успешна кариера като певица в Spice Girls, ѝ е помогнала да овладее нервите си, преди да излезе да дефилира в модно ревю.

„Дори да говоря с нея само за това какво ще нося, какви нокти и грим ще си направя, хубаво е да имам тази фигура в живота си“, каза тя пред списанието.

През годините 49-годишната Виктория и Миа изградиха тясна връзка и дизайнерката винаги се е отнасяла изключително позитивно към блондинката като дори е харесала последния ѝ пост в Instagram, макар Миа вече да не е гадже на Ромео.

През 2022 г. бившата попзвезда дори пусна капсулна колекция от едноименния ѝ лейбъл, проектирана в сътрудничество с Реган. „Миа винаги е имала уникален подход към модата и стила. Харесва ми, че е забавна и не се страхува да опитва нови неща, когато става въпрос за нейния личен стил, който е отразен в колекцията“, каза Виктория пред Vogue през 2022 г.

Раздялата на Ромео и Миа идва малко като изненада, като се има предвид, че наскоро, в края на ноември, той си направи татус в нейна чест и по-скоро за 21-ия ѝ рожден ден, татуирайки си нейния прякор „Муч“ от вътрешната страна на десния си лакът.

Кланът Бекъм;

Кланът Бекъм; Снимка: Getty Images

Освен това Регън и средният син от клана Бекъм наскоро заживяха заедно в апартамент в Лондон и дори споделиха кадри от жилището си около празниците по Нова година.

Съобщава се, че двамата са се разделяли веднъж преди през юли 2022 г., докато Ромео играеше в отбора на баща си „Интер“ (Маями) в САЩ и отношенията  им бяха подложени на изпитание поради големите разстояния. Пет месеца по-късно обаче Ромео сподели публикации в социалните медии с Регън, като изглежда уведоми милионите си последователи, че отново се е събрал с нея. Впоследствие той се прибра у дома и заигра в лондонския отбор ФК „Брентфорд“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари