IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пияният Педро Паскал с награда и най-забавната реч за вечерта

26 февруари 2024 17 40

Паскал победи актьорите от „Наследници“ и заяви, че ще целуне Кийран Кълкин

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Педро Паскал и победоносната му реч беше един от най-забавните моменти на тазгодишните награди SAG, които се проведоха този уикенд в Лос Анджелис. 

Актьорът от The Last of Us победи колегите си от „Наследници“ Брайън Кокс, Кийран Кълкин и Матю Макфейдън, както и Били Крудъп от „Сутрешното шоу“, за да грабне наградата за най-добър актьор в драматичен сериал

След като бе обявен за победител, 48-годишният Паскал се качи на сцената, за да си вземе статуетката, казвайки че не би подходил по начина, по който го е направил в момента, ако е знаел, че ще победи. 

„Това е грешно по толкова много причини. Малко съм пиян. Мислех, че можех да се напия. И благодаря на HBO за ... леле, Господи, излагам се. Но много ви благодаря за това“, каза актьорът. След като нарече наградата „огромна чест“, Паскал благодари на няколко свои колеги и семейството си, като не успя да сдържи сълзите си. 

Завършвайки речта си, той каза „Ще получа паник атака, така че трябва да напусна“

Зад кулисите Паскал каза на Тан Франс, че не помни нищо от речта си. „Бях много изненадан. Ще я гледам после в YouTube“, допълни той. Актьорът продължи с шеговития тон и заяви, че след края на шоуто ще се поцелува с Кийран Кълкин, за да му отмъсти за предишните наградни шоута, в които братът на Маколи Кълкин го победи с ролята си в „Наследници“. 

Разбира се, това беше в кръга на шегата, а Паскал добави с по-сериозна нотка, че има само хубави неща, които да сподели по адрес на Кийран

„Той е най-добрият. Помня преди много, много години, той заведе един от по-малките ми братя в FAO Schawartz в Манхатън, където играех пиеса... След това дойде при мен и ме поздрави за играта“, разказва Паскал. 

По това време Кълкин вече е бил известен с ролята си в Igby Goes Down, но това не му попречило да бъде мил с колегата си. Паскал казва, че Кийран сигурно няма да помни срещата, но тя ще остане запечатана в ума му до края на живота. По думите му, оттогава двамата са добри приятели. 

„И за мен е удоволствие да го гледам в „Наследници“ толкова много, че се чувствам виновен, че не чух неговата реч тази вечер“, допълва Паскал.

Педро играе Джоел в The Last of Us, който губи дъщеря си още в първия епизод. След това се запознава с Ели (Бела Рамзи), която трябва да преведе през опасните зони на града, за да я заведе при екип от учени, който се надява да намери начин как тя да спаси света. 

Двамата актьори създават много близко приятелство и извън екрана. „Не можех да си пожелая по-земен и вежлив тийнейджър. И не го казвам само така. Осланях се на Бела за толкова много неща. И двамата ни беше страх и срам от това, но тя ме вдъхнови да подходя малко по-зряло“, казва Паскал за младата си колежка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари