IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян демонстрира „несъществуващата“ си талия по бельо

29 февруари 2024 12 30

Риалити звездата показа екстремната модификация на тялото си, благодарение на корсет на Mugler

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян демонстрира „несъществуваща“ талия в корсет на Mugler, след като за подобна проява актрисата Аня Тейлър-Джой беше силно критикувана. Ким обаче реши да покаже екстремната модификация на тялото си, благодарение на въпросния корсет, с който има талия като на оса.

43-годишната риалити звезда от клана Кардашян публикува снимки в своя Instagram профил, показвайки ултратънката си талия в корсета на Mugler, който стяга и оформя фигурата ѝ като пясъчен часовник. Дрехата не само подчерта невероятните ѝ извивки, но остави фенове и последователи във възторг от нейния силует и външен вид с минимален грим.

„Несъществуваща талия“, коментира един последовател на Ким. Докато други я сравняваха с настоящата съпруга на бившия ѝ мъж Кание Уест – Бианка Ченсори.

Други фенове на брюнетката обаче я критикуваха за силно намалената ѝ талия, като един написа: „Органите ѝ са смачкани. Това е толкова жестоко към човешката анатомия.“

Публикацията на Ким идва само дни след като звездата от „Дамски гамбит“, Аня Тейлър-Джой, беше критикувана, че носи подобен силует на премиерата на филма „Дюн: Част Втора“.

27-годишната Тейлър-Джой сподели снимки в Instagram преди премиерата на лентата на Дени Вилньов на 25 февруари, включително черно-бяла снимка, показваща нейната фина фигура в корсета на Maison Margiela. 

Публикацията беше изпълнена с негативна реакция от страна на феновете, които я критикуваха за нормализиране на „гладуването“, както посочи един потребител на социалните медии.

За Кардашян, от друга страна, стегнатото бельо никак не е чуждо. Съвсем наскоро тя носеше различен корсет под рокля, подобна на русалка, на модното шоу на Maison Margiela миналия месец.

И макар да не е известно къде майката на четири деца планира да носи този най-нов корсет – или дали вече го е носила – ретро роклята на Mugler, която носеше на коледното си парти през 2023 г. (което може да се види на фона на снимките ѝ с корсета), казва всичко за нейните прословути извивки.

Плюс това, кой би могъл да забрави нейната рокля на Thierry Mugler на събитието Met Gala 2019, която включваше толкова екстремен корсет, че тя трудно можеше да диша, камо ли да седне или да използва банята на уважаваното събитие.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари