IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл намери щастието с мултимилионера Мохамед ал Турки

29 февруари 2024 15 00

Разберете повече за новия мъж в живота на супермодела

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл „е по-щастлива от всякога, докато прекарва време с филмовия продуцент и мултимилионер от Саудитска Арабия в Дубай“, твърди британският вестник The Sun.

Според статията, 53-годишната красавица се е сближила с 37-годишния филмов продуцент Мохамед ал Турки, след като дуото е било видяно да присъства на множество събития заедно. Супермоделът и мултимилионерът от Саудитска Арабия за последно бяха видени заедно на наградите БАФТА по-рано този месец (на основната снимка).

Двойката позира заедно на червения килим, но според очевидци те не са се откъснали един от друг цялата вечер. Досега се предполагаше, че Наоми и Мохамед са просто добри приятели. Двамата се познават от няколко години, като Мохамед сподели снимка с красавицата в своя Instagram за първи път през ноември 2021 г. в Доха.

Двамата направиха първата си публична изява заедно следващия месец на филмовия фестивал „Червено море“, като се държаха под ръка, пристигайки заедно.

Наоми и

Двамата на филмовия фестивал „Червено море“ през 2021 г.; Снимка: Getty Images

Оттогава Кембъл и  Ал Турки са виждани заедно на много събития, включително на филмовия фестивал в Кан миналата година, Седмицата на модата в Париж през 2022 г. и 2023 г. и няколко ексклузивни партита, като тези на британския Vogue и на бранда Tiffany & Co.

Кембъл и

Кембъл и Ал Турки на Седмицата на модата в Париж през 2022 г.; Снимка: Getty Images

На специалното събитие за рождения ден, организирано за Наоми миналата година във Франция, Мохамед е видян да седи точно до рожденичката цяла вечер. The Sun съобщава, че двойката се е сближила още повече напоследък, след като Наоми е прекарала няколко седмици с Мохамед в Близкия изток.

Източник, близък до Черната перла, казва пред изданието: „Наоми е много селективна с кого прекарва времето си, но доста се сближи с МохамедТе са свързани от любовта си към модата и изкуството и имат много общи приятели. Наоми беше в Дубай при него и напоследък изглежда по-щастлива от всякога. Те прекарват много време заедно и изглежда помежду им има искра.“

Наоми и

Наоми и Мохамед в Кан, май 2023 г.; Снимка: Getty Images

Феновете на супермодела често са се съмнявали в платоничното приятелство на двойката заради многобройните им появявания заедно, както и заради множество снимки в Instagram, които качват един на друг.

Спекулациите идват само седмица, след като Наоми се появи с гигантски диамантен пръстен на безименния си пръст и породи слухове за евентуален годеж. 

В рядко интервю за любовния си живот през 2021 г. Наоми каза: „Трудно е наистина да намериш тази сродна душа, която ще те разбере.“

Миналия юни Кембъл посрещна второто си дете, разкривайки, че „никога не е твърде късно“ да станеш майка. Един източник каза пред The Daily Mail тогава: „Наоми е наистина силна жена. Това е, което тя винаги е искала. Тя е толкова щастлива и развълнувана да дари малкото си момиченце с братче. Тя очаква предстоящите години с толкова голяма гордост“.

Изненадващото съобщение на Наоми дойде, след като тя посрещна първото си дете, дъщеря, през май 2021 г. Тя шокира феновете, като обяви раждането на момиченцето си само седмици след като участва в дефилето на Michael Kors в Ню Йорк без да е видимо бременна.

В интервю за британския Vogue година по-късно моделът настоя, че дъщеря ѝ не е осиновена, като разкри лицето ѝ за първи път. Тя не разкри метода, по който е посрещнала дъщеря си, но преди четири години призна, че науката ѝ е дала възможност да създаде семейство „когато пожелае“, което предполага, че е използвала сурогатна майка.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари