IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Бях отгледана от нарцистична майка и отсъстващ баща

29 февруари 2024 16 30

Джей Ло смята, че не е получила достатъчно любов от родителите си, когато е била дете

Джей Ло и майка й;Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес разкри, че не е получила достатъчно любов като дете от своята „нарцистична“ майка и „отсъстващия“ си баща. Това разкритие попзвездата прави в своя нов документален филм – The Greatest Love Story Never Told, който дебютира във вторник.

54-годишната певица и актриса позволи на феновете си да надникнат дълбоко в душата ѝ, където тя се бори с вътрешен смут още от дете, израснало в Бронкс. В основата на документалния филм и съпътстващия музикален филм, който е озаглавен This Is Me... Now, Лопес разкрива своите демони.

Най-големият проблем на звездата в детските ѝ години е бил, че е средно дете. Дженифър има две сестри – по-голямата Лесли и по-малката Линда и смята, че не е получила достатъчно внимание и любов от родителите си, което я кара да се превърне в много трудолюбива жена, само и само да бъде забелязана.

Джей Ло

Джей Ло с майка си, баща си, сестра си Линда и близнаците си през 2013 г.; Снимка: Getty Images

„Не бях първородната, не бях и най-малкото дете, бях по средата“, казва тя самосъжалявайки се. Джей Ло също казва, че не ѝ е било лесно да израсне с „нарцистична“ майка, която била „центъра на купона“, и „отсъстващ“ баща, който работел по цяла нощ и спял по цял ден. 

Нейните родители, Гуадалупе Родригес и Дейвид Лопес, не се появяват в документалния филм, въпреки че се виждат на няколко ретроспективни снимки. Като цяло е изненадващо, че Дженифър нарича майка си „нарцистична“, тъй като се смята, че тя е доста близка с нея, както и с по-малката си сестра Линда.

Лопес дори е говорила за превъзходната личност на майка си и в предишния си документален филм Halftime от 2022 г. „Майка ми е супер сложна жена и носи много товар, искаше да сме независими и никога да не трябва да разчитаме на мъж“, каза тогава Дженифър.

Сестрите на

Сестрите на Джей Ло; Снимка: Getty Images

Изпълнителката заяви още, че майка ѝ я е биела: „Тя направи това, което трябваше да направи, за да оцелее, и това я направи силна, но и доста твърда. Тя ни биеше.“

Лопес също така признава, че с майка ѝ са се карали много за това, че тя е искала Джени да учи в колеж: „Не исках да ходя в колеж – исках да опитам да танцувам на пълен работен ден. Така че тя и аз имахме конфликт“, каза звездата пред списание W. „Започнах да спя на дивана в танцовото студио. Бях бездомна, но ѝ казах: „Това е, което трябва да направя.“

По принцип Дженифър изглежда близка и с баща си Дейвид, който се е развел с Гуадалупе преди години и се е оженил повторно. По време на Деня на бащата миналата година Джей Ло сподели публикация за баща си, казвайки: „Татко, обичам те.“, а той ѝ отговори: „Благодаря ти, скъпа, аз те обичам повече“.

През 2016 г. Дженифър каза за баща си, докато участваше в шоуто Today, че той я е насърчавал в кариерата ѝ и винаги ѝ е казвал колко е горд от нейните постижения. „Чувствам, че той винаги е бил горд с мен, откакто бях на 9 или 10 години“, каза тя на водещата Хода Котб. В новия си филм обаче Джей Ло по-скоро хвърля критика към своите родители.  

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари