IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли Сидни Суини връзка с Глен Пауъл

5 март 2024 14 50

Актрисата разяснява слуховете

Снимка: Forum Film

Снимка: Forum Film

Сидни Суини веднъж завинаги опровергава слуховете, че тя и колегата ѝ от „Обичам да те мразя“ (“Anyone But You“) Глен Пауъл имат романтична връзка.

„Най-безумният слух, който съм виждала, е че докато съм снимала „Обичам да те мразя“, съм имала афера с моя колега Глен Пауъл“, заяви за първи път водещата на Saturday Night Live – Суини, по време на монолога си.

„Това очевидно не е вярно“, каза тя.

Звездата от „Еуфория“, която от 2022 г. е сгодена за бизнесмена Джонатан Давино, заяви, че е продуцирала романтичната комедия заедно с годеника си и че той е присъствал на снимачната площадка по време на продукцията, предава CNN.

„Искам просто да кажа на всички, че той е мъжът на моите мечти и ние все още сме заедно и по-силни от всякога“, добави актрисата.

След това се пошегува, че Давино е бил на шоуто, за да я подкрепи, но когато помоли камерите да се насочат към него, Пауъл се появи на екрана в изненадващо епизодично изпълнение, седнал в публиката на Студио 8Н с овча усмивка, допълва изданието.

Суини уточни, че Пауъл не е неин годеник, но успокои публиката, че Давино се мотае зад сцената в гримьорната си.

Химията между Пауъл и Суини се прояви в пълна степен през април, когато те се появиха на CinemaCon в Лас Вегас, за да представят трейлъра на Anyone But You. Появата породи спекулации в социалните медии, че двамата имат потенциална романтична връзка в реалния живот.

„Anyone But You“ излезе по кината през декември и проследява отношенията между персонажите на двамата актьори, които преди време са имали романтична среща, но по-късно тя не е прераснала в нищо повече. Затова пък двамата са принудени да се преструват на щастлива двойка на сватба в Австралия, което събужда застиналите им чувства един към друг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари