IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запознай се с малките – Дъстин Хофман взе внуците си на червения килим

6 март 2024 08 30

Актьорът доведе и съпругата си на премиерата на „Кунг-фу панда 4“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъстин Хофман превърна премиерата на новия си филм в лична семейна вечер. 

В неделя 86-годишният актьор доведе двама от внуците си, както и съпругата си Лиса, на червения килим преди прожекцията на новия си филм „Кунг-фу панда 4“ в Лос Анджелис. Хофман влиза в ролята на мастър Шифу за четвърти път и очевидно е много популярен сред младото поколение в семейството си. Той държеше здраво ръката на всеки един от внуците си и се усмихваше широко към камерите, а Лиса беше също толкова щастлива от вечерта.

Хофман и Лиса се женят през октомври 1980 година и имат четири деца – Джейк, Ребека, Макс и Александра. Носителят на две награди „Оскар“ има и още две дъщери – Джена и Карина, които споделя с бившата си съпруга Ан Бърн, с която бе женен от 1969 до 1980 година. 

Дъстин Хофман

Снимка: Getty Images

За появата на червения килим Хофман носеше синьо сако върху черна риза с черни панталони, докато съпругата му облече черен костюм с бяла риза. Внуците на двойката бяха малко по-ежедневно облечени, като едното момче носеше дънково яке върху бяла блуза и светли панталонки, докато другото се съчета чудесно с баба си, облечено в черно дънково яке, черни панталони и бяла блуза. 

Това е поредна светска поява на семейство Хофман, след като съпрузите бяха забелязани на мач на „Лейкърс“ през декември. Тогава двамата показаха рядка проява на близост, когато Дъстин целуна челото на съпругата си пред камерите. 

Дъстин Хофман

Снимка: Getty Images

Въпреки че Хофман и съпругата му са заедно повече от четири десетилетия, през 2011 година актьорът казва, че няма нищо по-неестествено от семейството или брака. „Именно заради това са толкова трудни. Събуждаш се и изведнъж осъзнаваш, че това ще е животът ти до края и трябва да се примириш“, казва той. 

През 2007 година Лиса говори пред Daily Mail и споделя, че майката на съпруга ѝ е била приятелка с нейната баба, като Хофман дори свирел на пиано по време на сватбата на родителите ѝ, докато майка ѝ била бременна с нея. 

Един ден, когато Лиса била на 10 години, Дъстин е разказвал вицове и я насърчавал да танцува в дневната, докато той свири на пиано. Когато се среща с баба си 12 години по-късно, тя ѝ разказва тази история и Лиса казала, че се надява Хофман да я чака, защото иска да се омъжи за него. 

Дъстин Хофман

Дъстин Хофма и Лиса с Пиърс Броснан и съпругата му. Снимка: Getty Images

Когато Лиса е на 22 години, мечтата ѝ започва да се сбъдва, защото актьорът се намира в процес на развод с Бърн. Когато двамата се срещат на погребението на дядо ѝ, тя признава, че още от първия поглед е знаела, че това ще бъде нейният съпруг. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари