IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота: Дара показа нежно и свежо лице без капка грим

6 март 2024 11 00

Явно годежът и танците се отразяват добре на певицата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Щастливият любовен живот и участието ѝ в Dancing Stars видимо се отразяват положително и разкрасяващо на Дара. Певицата сподели свое видео в Instagram от приготовленията си за танцувалното риалити и по-точно за миналия му епизод. Във въпросния кратък клип Дара показва как изглежда без тежките сценични грим и прическа, с което заплени още повече своите многобройни последователи.

Вижда се, че талантливата 25-годишна варненка изглежда безупречно и без макиаж, а лицето ѝ е свежо и нежно като на тийнейджърка. Припомняме, че малко преди старта на новото шоу, в което показва своите умения и на танцьорка, точно навръх Свети Валентин, поп сензацията разкри, че се е сгодила. Тогава  изпълнителката показа в социалните медии снимка на красивия си годежен пръстен на фона на статуя на Буда в Тайланд, където явно са били на почивка с любимия ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Бъдещият съпруг на Дара е половинката ѝ от две години – Ервин Иванов, за когото се знае, че е доктор по фармакология. За първи път Дара сподели снимки със своя настоящ годеник през 2022 година, като тогава двамата бяха на пътуване до Нидерландия, но в по-голяма компания.

В миналото изпълнителката, чието истинско име е Дарина Йотова, имаше връзка с колегата си Папи Ханс, с когото сега са конкуренти за спечелването на първото място в риалити формата. Във вчерашния – 3 епизод на Dancing Stars Дара и партньорът ѝ в танците – Джими оглавиха класацията и спечелиха първите две десетки от журито.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари