IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова показа гаджето и супер тяло на почивката си в Коста Рика

8 март 2024 14 40

Досега красавицата криеше новия мъж в живота си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След близо 2-годишна връзка, далече от медийното пространство, Диляна Попова най-накрая се престраши да покаже своя любим мъж. Красивият модел започна да излиза с ресторантьора Лъчезар Захариев след раздялата си с актьора Асен Блатечки, но до този момент избягваше да споделя снимки с него в социалните медии.

В момента обаче двамата са на екзотична почивка в Коста Рика заедно с друга популярна двойка – Владо Караджов от „Бригада Нов дом“ и половинката му Цветелина.

От кадрите и видеата в Instagram става ясно, че четиримата си прекарват доста забавно. Групата се впуска в различни екстремни изживявания из красивите национални паркове на тихоокеанската държава. На последното такова – сафари в дъждовните гори на Монтеверде, завладяна от емоцията, Диляна Попова не се сдържа и показа гаджето си на заден план.

Докато преминават през джунглата, синеоката брюнетка снима от джипа развълнуваната компания, с която пътува. Освен Владо Караджов и половинката му, в кадър влиза и Лъчезар Захариев. Вероятно това не е случайност и може би Попова вече е решила да стане по-открита за любовния си живот, след като бащата на сина ѝ Борил – Асен Блатечки, вече също официално обяви новата жена до себе си.

За Лъчезар Захариев е известно, че е един от най-успешните ресторантьори у нас. Държи някои от най-посещаваните заведения по морето. Той е и председател на Българската асоциация на заведенията.

Освен видеата и кадрите с половинката ѝ и с веселата компания, 42-годишната Диляна не пропусна да ни напомни за перфектното си моделско тяло с няколко снимки по бански. 

Колкото до Асен Блатечки, той наскоро заяви в предаването „На кафе“, че най-накрая е намерил жената на живота си. За новата си половинка 52-годишният актьор каза пред Елизабет Методиева: „Трябваха ми 50 години, за да открия правилния човек за мен. Тя ме впечатли със всичко“. Новата дама в живота на Блатечки е банкерка и се казва Елеонора. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари