IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев заведе младоликата си майка на Седмицата на модата в Париж

8 март 2024 18 00

Вижте красивите визии на звездата във френската столица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

И тази година Нина Добрев се появи във френската столица, за да бъде сред VIP гостите на различни дефилета, в рамките на Седмицата на модата в Париж. Този път обаче, канадската актриса с български корени, дойде придружена не от гаджето си – пенсионирания сноубордист Шон Уайт, а от младоликата си майка – Михаела Добрев.

Г-жа Добрев е долетяла специално от Торонто, за да прекара няколко дни с дъщеря си във Франция. Нина беше забелязана с няколко ефектни визии. като една от тях беше дълга, дантелена светлосиня рокля, съчетана с бяло палто, бели слънчеви очила и малка чантичка в същия цвят.

В историята си в Instagram, Нина сподели и кадри как си прекарва времето с майка си и приятелки „по женски“, като дамите са във видимо прекрасно настроение.

 

За ревюто на дамското облекло на бранда Miu Miu, актрисата се появи в шикозен костюм от три части в светлокафяв цвят. Велуреният тоалет се отличаваше с доста къса пола, която разкриваше стройните крака на брюнетката. 

Нина е родена в София, но когато е на 2 годинки семейството ѝ емигрира в Торонто, Канада. Любопитна подробност е, че когато е на 10 години Нина и Михаела, която е художничка, се завръщат в България за две години, но след това отново се установяват в Канада, където са бащата – компютърен специалист и по-големият брат на звездата.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

А ( преди 1 месец )
Изглежда стара и уморена,не само че не изглежда младолика , а като жена която изобщо не се грижи за себе си , зъбите са мого зле ((, а това е едно от най-важните нема за да иглеждаш млад.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар