IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид с гаджето в Тексас

11 март 2024 09 00

Моделът нахлупи каубойска шапка

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид нахлупи каубойска шапка в уестърн стил и демонстрира чувствата си с приятеля си Адан Бануелос на родео събитие в Тексас. Супермоделът даде старт на връзката си с ездача Бануелос миналия месец, като сподели снимка на двойката заедно в Instagram.

Сега стана ясно, че Бела Хадид и новото ѝ гадже Адан Бануелос прекарват времето си заедно в Тексас.

27-годишният модел демонстрира кънтри визия, докато е на събитието American Performance Horseman с 34-годишния Бануелос. Носейки черна каубойска шапка с широка периферия, Хадид се съчета с приятеля си, който също носеше каубойска шапка в чест на събитието.

Организиран от Teton Ridge на Globe Life Field в Арлингтън, American Performance Horseman дебютира като ново събитие, което ще бъде част от Американското родео – ежегодно родео, което включва както състезания, така и забавления. Според уебсайта на събитието празникът включва различни състезания по конен спорт, като „cutting, reined cow horse и reining“, а участниците се състезават за 1 млн. долара награден фонд.

Връзката на Хадид с Бануелос, награждаван мексикано-американски ездач, е сравнително нова – двамата за първи път оповестиха публично своя романс през октомври 2023 г., когато TMZ сподели техни снимки, на които се целуват във Форт Уърт, Тексас.

Миналия месец те отпразнуваха заедно Деня на влюбените. Самата Хадид, която отдавна язди коне, сподели в своята Instagram Story снимка на Бануелос, който язди кон, а Хадид е застанала на портите до него. Тя написа под публикацията: „Моята валентинка“.

Последната публична изява на Хадид идва със завръщането ѝ към моделството след дълга пауза, в която тя се съсредоточи върху здравето си. През януари моделът украси четири различни корици на изданието на списание Perfect за пролетта/лятото на 2024 г. – а освен това беше и художествен ръководител на фотосесията.

Вдъхновена от Деби Хари от Blondie, Хадид позира за специалния шести брой на списанието с тежък руж, обеци с обръчи, черно бельо. В Instagram Perfect написа, че визията е „вдъхновена от изображение на концерт на Хари през 1978 г., облечена като рокля в плакат, който е откъснала от стената пред заведението“.

Хадид за първи път обяви прекъсването си от моделството през август 2023 г., като тогава написа в публикация в Instagram, че „най-накрая е здрава“ след повече от 10 години борба със здравето, включително „над 100 дни лечение на лаймска болест, хронична болест и почти 15 години невидимо страдание“.

„Малката ми дъщеря, която страдаше, би се гордяла с порасналата ми дъщеря, че не се отказах от себе си“, започва публикацията си в Instagram Хадид и добавя, че е благодарна на майка си Йоланда Хадид.

„Благодарна съм на мама, че пази всичките ми медицински документи, че е до мен, че никога не ме напуска, че ме защитава, подкрепя, но най-вече, че ми вярва през всичко това“, написа тя.

Още през 2016 г. Хадид разкри пред People за борбата си със здравето, докато е работила като модел.

„Животът невинаги е такъв, какъвто изглежда отвън“, каза тя тогава и добави, че „най-трудната част от това пътуване е да те съдят по начина, по който изглеждаш, вместо по начина, по който се чувстваш“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари