IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Планират ли Меган Маркъл и принц Хари трето дете?

13 март 2024 11 00

Смята се, че херцогът на Съсекс мечтае за трима наследници

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл се сдобиха с две деца през петте години брак. Сега те са родители на 4-годишния Арчи Харисън и 2-годишната Лилибет Даяна.

Принц Арчи е роден във Великобритания през май 2019 г. Принцеса Лилибет се роди през юни 2021 г., докато семейство Съсекс вече живееше в Съединените щати.

Двойката изглежда доста щастлива със семейството си, но феновете им често се чудят дали Меган и Хари искат трето дете. 

Въпреки любовта на двойката към родителството, има ясни признаци, че семейство Съсекс нямат планове да разширяват семейството си – Хари даде логична причина защо биха се спрели на две деца.

Херцогът беше интервюиран от списание Vogue и заяви: „До голяма степен благодарение на пътуванията, от които имаше много в живота ми, развих силна връзка с природата. 

Естествено, разбирането ми за света около мен се промени през годините. Много преди обаче да искам деца и да започна да ги планирам, осъзнах, че искам да се грижа за това, което ме заобикаля... Максимум – две деца! Винаги съм разбирал, че тук не сме домакини, а гости.

Нашата задача като мислещи и съзнателни хора е да оставим нещо необходимо и полезно за следващото поколение“. 

Така Хари даде да се разбере, че е загрижен за проблемите на околната среда, опитва се да защити планетата и да се бори със съвременните глобални проблеми, един от които е пренаселването.

Също така е любопитно какво е отношението на принц Хари и Меган Маркъл към короната. Оказва се, че те се чувстват предадени от решението на крал Чарлз III за бъдещето на монархията.

След като Негово Величество беше диагностициран с онкологично заболяване, той започна да планира линията на наследяване. Източник каза на Heat Magazine, че за Меган и Хари е било трудно да чуят, че монархът прави подобни планове, без първо да се консултира с тях. Въпреки това вътрешният човек добави, че двойката „няма да вдига шум“.

Кралският писател Том Куин също говори с Mirror за факта, че плановете изглежда са съсредоточени върху брата на Хари, принца на Уелс. 

Говорейки пред изданието, експертът отбеляза: „Чарлз е наясно, че като бъдещ крал Уилям е в центъра на планирането на наследството, което се случва в момента – официални лица предположиха, че Чарлз ще остане здрав поне до средата на осемдесетте си години преди да би било необходимо да се започне планиране на приемствеността, но в действителност това планиране вече е започнало“.

Според експерта подобно бързане може да означава, че онкологичното заболяване, открито при краля, е по-опасно, отколкото е посочено в официалните източници.

Куин подчерта, че възгледите на Хари изглежда не са включени в последните решения: „Той със сигурност няма да участва в преговорите за наследяване, защото вече не е работещ или дори доверен член на кралското семейство – той си е определял пътя и не е по-дълго в режим на готовност или „Поне той е само номинално резервен.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари