IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без предразсъдъци – бившата на Александър Едуардс подкрепя връзката му със 77-годишната Шер

13 март 2024 14 50

Оказва се, че Амбър Роуз е „щастлива за влюбените“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оказва се, че връзката на 77-годишната Шер и 36-годишния Александър „AE“ Едуардс не предизвиква лоши чувства у неговата експоловинка Амбър Роуз. 

„Много съм щастлива, че той е с Шер, защото това създава стабилност за нашия син, когато отиде при тях“, казва Амбър в ново интервю за Джейсън Лий в предстоящия епизод на „Шоуто на Джейсън Лий“.

„Не всичко е хаос и прочее“, добавя Роуз за това, че когато синът ѝ е около Едуардс и поп певицата, която е с 39 години по-възрастна от него, явно има ред „по женски“.

40-годишната Амбър също в момента излиза с доста по-млад мъж, а именно с 22-годишния куотърбек Си Джей Страуд, така че явно няма проблем с възрастовите разлики, когато става въпрос за любов и романтика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Във въпросното интервю Роуз показва, че е напълно снизходителна и позволява на малкия си син да прекарва време с Шер. „Нямам лоши чувства към Шер. Нека бъдем много ясни – много съм щастлива, че бащата на сина ми е с нея, защото това създава стабилност в живота му. Така че определено не съм майката, която ще каже: „Няма да ходиш там“

Амбър продължава: „Някой трябва да търпи Александър, но това няма да съм аз, нали? Така че съм много доволна, че той е с нея. Единственото нещо, което искам, е да присъства в живота му като баща“.

Тя добавя още: „Искам да е щастлив, защото щастливият родител е добър за детето си. Така че това е всичко, което ме интересува“.

Роуз също така казва, че иска 4-годишният Слаш да посещава същото частно училище, чиято такса е 5000 долара на месец, където ходи и нейният 11-годишен син Себастиан, който е от връзката ѝ с Уиз Калифа, така че се надява Едуардс да поеме част от разходите по обучението на сина си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rose (@amberrose)

Роуз и Едуардс посрещнаха Слаш през октомври 2019 г. – година след като потвърдиха романса си. Двойката обаче се раздели през август 2021 г., след като певецът призна, че е изневерил на Роуз.

Година по-късно Едуардс продължи живота си с Шер, след като двамата се запознаха на Седмицата на модата в Париж през есента на 2022 г.

През май 2023 г. имаше слухове, че двамата са прекратили романса си, но месеци по-късно те продължиха да се появяват заедно. Неотдавна изпълнителката на хита I Got You Babe призна, че с Александър „просто се разбират“. На фона на любовта им Шер посъветва всички жени да изживеят връзка с по-млад мъж поне веднъж в живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rose (@amberrose)

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари