IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Давид Гета и приятелката му станаха родители за първи път

18 март 2024 10 40

Двойката обяви щастливата новина в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Давид Гета се увеличи с още един сладък член!

56-годишният диджей и приятелката му Джесика Ледон посрещнаха първото си общо дете. Новината бе споделена от самите тях в социалните мрежи, където двамата публикуваха обща семейна снимка, на която се вижда и синът им. За разлика от други известни личности, Гета и Ледон очевидно не се притесняват от недоброжелатели и с гордост показват лицето на момченцето, макар и леко замъглено. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Guetta (@davidguetta)

„Любовта е във въздуха❤️ Запознайте се със Сиан“, написаха щастливите родители под снимката. На нея се вижда как Гета прегръща приятелката си и синът им. Въпреки краткия си престой на този свят, Сиан вече може да се похвали с буйна черна коса. Момченцето е заспало спокойно в ръцете на баща си, облечено с жълта блузка. От своя страна, Ледон е сгушила лицето си във врата на Гета, който е единственият гледащ в камерата. 

Това е трето дете за известния диджей, който е баща още на 16-годишната Анджи и 19-годишния Тим Елвис, които споделя с бившата си съпруга Кати Лоб.

Гета и Ледон обявиха, че ще стават родители по време на червения килим на латиноамериканските „Грами“ през ноември миналата година. Тогава Джесика се появи с наедряло коремче, което си личеше през прилепналата ѝ зелена рокля с интересно халтер деколте, което продължаваше в качулка. Гордият баща публикува снимка от събитието, под която шеговито написа „Имаме голяма новина за вас!!! Най-важният дебют за годината“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Guetta (@davidguetta)

Коментарите веднага се изпълниха с поздрави от страна на фенове, приятели и колеги на Гета. Музикантите Дипло и Зед го поздравиха, а част от последователите пожелаха на Ледон лека бременност и спокойни първи години с новороденото. 

Мадона отказала да работи с Давид Гета заради зодията му

Малко по-късно влюбената двойка се наслади на още един романтичен момент на червения килим, този път в Лос Анджелис, където бяха американските награди „Грами“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Guetta (@davidguetta)

Въпреки че Гета и Ледон се опитват да стоят далеч от светлината на прожекторите и да не коментират семейния си живот, диджеят сподели снимка със сина си през миналия юли от почивката им в Ибиза. Усмихвайки се един до друг, баща и син позират заедно с приятел в известния испански курорт. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари