IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест смъкна чорапогащника на жена си Бианка на публично място

20 март 2024 17 50

Рапърът видимо искаше да разголи задните части на съпругата си за фотографите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На една от последните си публични появи съпругата на Кание Уест – Бианка Ченсори се появи само по оскъдно бюстие и неонов чорапогащник. Половинката на рапъра стана известна в последната година най-вече с това, че се облича супер провокативно, акцентирайки върху секси извивките си. Ченсори носеше косата си в пригладен стил и имаше минимално количество аксесоари.

В този случай 29-годишната Бианка носеше своя зелен чорапогащник с ултраниска талия, докато посещаваше The Cheesecake Factory в Лос Анджелис заедно с Уест, който в един момент реши да свали още по-надолу флуоресцентния чорапогащник на жена си, за да разкрие горната част от задните ѝ части.

Това се случи докато двамата чакаха асансьора в открития търговски център The Grove като така Кание затвърди мнението на медиите, че именно той е този който кара Бианка да се носи толкова разголено. 

В същото време Уест се носи максимално облечен, като в случая носеше черен суитшърт с качулка и широко долнище на анцуг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

Ден по-късно съпрузите бяха видени пред соларно студио в Ел Ей, като този път Бианка носеше пикантен външен вид, вдъхновен от бившата съпруга на Кание – Ким Кардашян. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

Новата г-жа Уест беше облечена в метална сребриста микропола и прашки, както и триъгълна горна част като сутиен на бански. 43-годишната Ким от години обича да носи сребърни бански костюми, като предлага такива и чрез своята марка за бельо SKIMS.

Кание се ожени за Бианка тайно през декември 2022 г., няколко седмици след като финализира развода си с Ким. Кардашян подаде молба за развод от Кание през февруари 2021 г. след шест години брак и четири деца заедно.

Източник каза по-рано на DailyMail.com, че родителите на австралийката Бианка са „ужасени“, че виждат дъщеря си да обикаля света в такъв пикантен външен вид и че майка ѝ и баща ѝ са убедени, че Кание я контролира.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари