IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейза Гонзалес се оплака, че е прекалено красива, за да печели главни роли

1 април 2024 13 30

Актрисата беше остро критикувана за твърдението си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ейза Гонзалес се появи за първи път, след като беше остро критикувана заради твърденията си, че е „прекалено красива“, за да си осигури главни актьорски роли. Мексиканската актриса присъства на прожекцията на своя нов научнофантастичен сериал на Netflix – 3 Body Problem в Лондон в сряда вечерта.

Това е първата публична изява на 34-годишната брюнетка, която понесе доста подигравки, след като заяви, че е пропуснала много филмови роли, защото е „прекалено хубава“.

За въпросното събитие Ейза се появи на червения килим в дълга рокля на сребристи райета с черни детайли, която беше съчетана с чифт класически черни обувки – стилети.

Мексиканката акцентира на красивите си черти с бляскав грим и изглеждаше безспорно зашеметяващо на премиерата. Това обаче идва скоро след като Гонзалес настоява в интервю за списание InStyle, че атрактивният ѝ външен вид възпрепятства актьорската ѝ кариера, защото много пъти са ѝ казвали, че е „твърде красива“ за определени роли.

Ейза посочи, че привлекателната ѝ външност вреди на кариерата ѝ, въпреки че много фенове изглежда смятат, че това, че не печели достатъчно роли по-скоро има общо с актьорския ѝ талант. Други пък са на мнение, че суетната актриса по-скоро е „получила куп роли, имено защото е хубава, макар и не особено талантлива“.

Във въпросното интервю тя казва: „Спомням си, че за толкова много проекти ме отрязваха с думите: „Тя е твърде красива за ролята. Тя е твърде гореща за ролята“.

Но много скептични фенове се питат какво тогава да каже Марго Роби? Тя е считана за най-горещата и красива жена в момента в Холивуд, но не може да се оплаче от липса на предложения за главни роли, а кариерата ѝ процъфтява.

Ейза също така посочи, че за латиноамериканските жени има други стандарти и твърди, че е имала „криза на идентичността“ и дори е обмисляла да обръсне главата си в опит да увеличи перспективите си в киното. .„Чудех се дали да не си обръсна главата, за да съм по-малко привлекателна. Както и дали да се обличам по-консервативно, за да не съм твърде секси“, каза още тя.

Чувствата на Гонзалес към Холивуд отразяват нейния опит от това да расте като красавица в Мексико. „Преминах през много проблеми с тялото си, с извивките си, с външния си вид… Беше наистина трудно“, сподели тя.

Ейза придоби популярност през 2007 г. след участието си в ролята на Лола Валенте в мексиканската теленовела „Лола: Имало едно време“. Тя е  участвала в куп големи продукции като „Годзила срещу Конг“ с Александър Скарсгард, „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, трилъра от 2020 г. I Care a Lot заедно с Розамунд Пайк, филма от 2022 г. „Линейката“ с Джейк Джиленхол и др.

В новия си сериал от осем епизода Ейза представя образа на Августина „Оги“ Салазар. 3 Body Problem е втората екранизация на оригиналната книга след китайския телевизионен сериал от 2023 г. Създаден е от продуцентите Дейвид Бениоф и Д. Б. Вайс, които стоят зад „Игра на тронове“.

Колкото до любовния живот на родената в Мексико Сити Ейза, той е изпълнен с известни имена. В миналото тя имаше връзки с Лиъм Хемсуърт (след раздялата му с Майли Сайръс), Люк Брейси, Тимъти Шаламе, Калвин Харис (след раздялата му с Тейлър Суифт), Джош Дюамел (след развода му с Фърги), Джейсън Момоа (след развода му с Лиса Бонет) и с баскетболиста Бен Саймънс (след края на връзката му с Кендъл Дженър). 

Наскоро тя заяви, че е необвързана и спира да излиза по срещи, след като се е разочаровала многократно в любовта.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари