IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гавин Росдейл призна, че не комуникира с бившата си съпруга Гуен Стефани

22 март 2024 17 40

Музикантът за първи път говори и за „изтощителния“ им развод, белязан от изневяра

Снимка: Getty Images

Снимка: Istock

Гавин Росдейл призна в ново интервю, че няма „връзка“ с бившата си жена Гуен Стефани. Музикантът за първи път коментира и „изтощителния“ си развод с певицата.

Фронтменът на групата Bush, който споделя три деца с изпълнителката на Rich Girl, каза в ново интервю, че се чувства „с вързани ръце“, защото не иска „да каже нищо негативно за своята екссъпруга. „Никога не съм мислил, че някога ще се разведа с нея. Така че има известен срам в живота ми“, каза 58-годишният Росдейл в епизода на подкаста „Ейми и Ти Джей“ в сряда.

Гавин за първи път говори за раздялата си с Гуен, описвайки развода им като „изтощителен“. „Чувствам се зле за децата си, това е“, продължи той, като отбеляза, че и двамата му родители са се женили по три пъти и той никога не е искал децата му да имат подобно преживяване.

„Иска ми се да можех да намеря начин да им спестя това. За мен не беше забавно, че идвам от разбит дом. Това може да бъде доста травмиращо за децата... най-важното е, че не искате да разочаровате децата си“, каза той за синовете си Кингстън (17), Зума (15) и Аполо (10).

Британският хитмейкър, който се ожени за 54-годишната Стефани през 2002 г., се раздели с нея през 2015 г., след като се появиха слуховете, че той ѝ е изневерил с бавачката на децата им.  

„Най-лошото нещо е да видиш как децата ти осъзнават, че понякога има загуби в живота. Би било хубаво, ако имах по-голяма връзка с майка им“, добави Росдейл, без да назовава директно името на певеца от No Doubt.

След развода си с Гавин Стефани започна връзка с кънтри певеца Блейк Шелтън, за когото се омъжи през 2021 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Двамата се запознаха на снимачната площадка на риалити шоуто The Voice, докато Шелтън беше в разгара на развода си с кънтри певицата Миранда Ламбърт.

„Ходя на много събития покрай децата си, където присъства и „другият лагер“, така да се каже, и просто се чувствам наистина горд от себе си в последователността си като баща. Знам в сърцето си, че съм супер последователен“, каза Росдейл, явно имайки предвид Стефани и 47-годишния Шелтън.

Гавин продължи да описва раздялата си с Гуен като „много спорна, изключително емоционална и бурна ситуация“. „Аз се чувствам с вързан език относно тази раздяла, защото никога не бих искал да кажа нещо негативно за майката на моите синове. Това просто няма да е правилно“, добави той, обяснявайки защо така и не се опита да се защити от слуховете за изневяра.

От известно време Гавин излиза с музикантката Xhoana и отново е щастлив в личния си живот. Той добави: „Мисля, че в живота няма инциденти, така че вие сте там, където трябва да бъдете. Така че не живея в съжаление... животът просто се развива както трябва.

Докато романтиката на Стефани и Шелтън продължава да се развива в пълен синхрон, рокаджията Росдейл наскоро официализира в Instagram романса си с новата си изгора. В допълнение към трите си момчета от Стефани, той също така е баща на 35-годишна дъщеря Дейзи, която е от предишната му връзка с Пърл Лоу.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари