IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин сподели, че баща му го е насърчил да разкрие, че е гей

24 март 2024 18 00

Докато хората от екипа му го предупреждавали, че това ще е краят на кариерата му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рики Мартин за първи път сподели, че баща му е този, който го е насърчил да покаже на света, че е гей. 52-годишният певец призна в ново интервю за токшоуто Andy Cohen Live на SiriusXM, че е успял да разкрие тайната около интимния си живот през 2010 г. с помощта на баща си – бившия психолог Енрике Моралес.

Пуерториканският изпълнител, който наскоро се появи в комедийно-драматичния сериал Palm Royale, също така говори за това как неговият професионален екип го е предупреждавал да крие сексуалната си ориентация в ранните години на музикалната си кариера.

Мартин каза, че бившите му съветници са му заявили, че ако разкрие публично, че е гей, последиците ще са фатални за кариерата му. Той добави, че хората от екипа му са го насърчавали да не говори нищо за сексуалните си предпочитания с думите: „Твоите приятели знаят, твоето семейство знае. Защо трябва да го казваш и пред камерите?“

Рики коментира, че докато екипът му „не е разбирал важността“ на признанието му, че е гей, то баща му го е призовал да бъде честен относно сексуалността си в името на децата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Мартин се сдоби със синове близнаци – Матео и Валентино през 2008 година, като те бяха родени от сурогатна майка, а по-късно се сдоби с още две деца – дъщеря Лучия и син Рен, които споделя с бившия си съпруг Джван Йосеф.

Мартин си спомня: „Баща ми ми каза: „Какво ще правиш, учиш децата си да лъжат? Трябва да си открит. Трябва да излезеш... Искам да ти помогна. Как можем да направим това?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Той пък отговорил на баща си: „Добре, татко, работя по въпроса. Дай ми секунда. Не знам как да го направя. Дали чрез интервю. Не знам дали искам да напиша писмо или да го кажа в Twitter. Не знам. Дай ми почивка. Ще си дойде от само себе си“.

Певецът разкри, че майка му – доня Нереида Моралес е разбрала за сексуалната му ориентация, още когато той е бил 18-годишен, но призна, че тя също като него не е искала той да се разкрива пред света.

Мартин си спомня, че майка му била особено загрижена като му казвала: „О, Боже мой, просто не искам да те нараняват, а хората са наистина много жестоки“.

„Но очевидно, когато го направих, се уверих, че тя е в самолет на път да ме види. И така, тя беше в самолета си и аз направих това, което направих“, добави той.

Изпълнителят на Livin' La Vida Loca направи новината за своята сексуалност известна на обществеността чрез писмо, което беше споделено на официалния му уебсайт през февруари 2010 г.

Носителят на награда „Грами“ коментира, че веднага е изпитал облекчение, след като се е обявил за гей и вече не се е налагало да има тайна от феновете си. 

„Почувствах се невероятно. Разбира се, започнах да плача като бебе“, спомня си той. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари