IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен отрича да е изневерявала на Том Брейди

25 март 2024 15 00

Моделът казва, че новата ѝ връзка е „много различна“

Снимка: БГНЕС

Том Брейди и Жизел Бюндхен, която в момента се среща с професионалиста по джиу-джицу – Йоаким Валенте, подадоха молба за развод през октомври 2022 г.

Моделът говори откровено за слуховете около раздялата ѝ с бившия ѝ съпруг Том Брейди – а също така разкрива за романса си с Йоаким Валенте.

В ново интервю за The New York Times за популяризиране на готварската ѝ книга – Nourish, 43-годишният супермодел разкрива как не е изневерила на 46-годишния Брейди преди развода на двойката през 2022 г.

„Това е лъжа“, каза Бюндхен пред изданието, отговаряйки на обвиненията, че е започнала романс с треньора си по джиу-джицу Валенте преди да прекрати отношенията си със съпруга си.

„Наистина не искам да превръщам живота си в таблоид“, добави тя по повод обвиненията. „Не искам да се излагам на всичко това.“ 

Жизел Бюндхен споделя за „дългия път“ към преодоляването на „тежката депресия и пристъпите на паника“.

По време на интервюто Бюндхен призна и за несправедливите критики, на които е била подложена, след като двамата с Брейди прекратиха връзката си.

„Това е нещо, което се случва на много жени, които биват обвинявани, когато имат смелостта да напуснат нездравословна връзка, и биват заклеймявани като изневеряващи“, обясни тя. „Те трябва да се справят със своите общности. Те трябва да се справят със семейството си.“

„Разбира се, за мен това просто е малко по-силно“, добавя Бюндхен.

Говорейки по-нататък за връзките си, Бюндхен отбеляза: „Никой не знае какво се случва между двама души, а само двамата във връзката.“ Що се отнася до последната ѝ връзка, Бюндхен заяви пред Times: „За първи път се срещам с човек, който първо е бил мой приятел“. „Това е много различно. То е много честно и е много прозрачно“, продължи тя.

Жизел Бюндхен казва, че децата ѝ са в „два различни свята“, тъй като разделят времето си между нея и Том Брейди.
Бюндхен и Брейди подадоха молба за развод на 28 октомври 2022 г. след 13 години брак. В същия ден съдът обяви брака им за разтрогнат и „безвъзвратно прекратен“. 

Двойката се среща за първи път през декември 2006 г. на среща на сляпо, организирана от общи приятели. Те имат две общи деца: син Бенджамин, на 13 г., и дъщеря Вивиан, на 10 г. (Брейди е баща и на син Джон „Джак“ Едуард с бившата му Бриджит Мойнахан).

По-рано този месец Бюндхен обсъди раздялата си в емоционално интервю с Робин Робъртс.

По време на интервюто Бюндхен каза: „Мисля, че има по-лесни дни от други, но мисля, че е невероятно, че децата... те са супер умни деца. Те знаят какво може да им се размине. Така че мисля, че е естествено (къщите ни) да имат различни правила и тогава децата просто се адаптират“.

„И те ще се опитат да направят това, което искат. А аз мога да контролирам само това, което правя. И мисля, че за мен сега наистина е важен балансът“, добави супермоделът.

Когато 63-годишната Робъртс я попита дали ще може да „отвори сърцето си отново за някого“, Бюндхен сви рамене, след което отговори с лека усмивка: „Там, където е сърцето ми, е мястото, където съм в момента. Живея своята истина и не се извинявам за това.“
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари