IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира разказва как големият ѝ син е преживял развода ѝ с Жерар Пике

25 март 2024 10 40

Детето написало две песни

Снимка: БГНЕС

Шакира открито говори за това как най-големият ѝ син е преживял тежкия период след развода ѝ с Жерар Пике. През юни 2022 г. певицата и футболистът обявиха раздялата си след 12 години връзка. Причината се оказа изневяра от страна на Пике. Според запознати, спортистът често прекарвал време в нощни клубове в компанията на различни момичета.

Последваха бурни сцени, в които певицата успя да сподели силните си емоции в песен.

Наскоро Шакира участва в интервю за радио DJ Zane Lowe, където говори за това как децата ѝ са оцелели след развода. От думите на Шакира става ясно, че 11-годишният Милан и 9-годишният Саша са преживели силен стрес след раздялата на родителите им. 

Особено най-големият син Милан, който обича футбола и мечтае да стане професионален играч като баща си. По време на скандална раздяла той намерил начин да се справи с чувствата си и дори съчинил няколко тъжни песни.

„Той написа две песни на пиано и текстовете. И винаги, когато се почувства малко отпаднал, отива на пианото и пише. Това е и неговият катарзис, неговата терапия. Мисля, че може би ще стане продуцент, но той е обсебен от футбола“, каза Шакира.

Наскоро певицата сподели, че именно това, че вече не е във връзка ѝ е помогнало да обърне внимание на музиката. Докато е била във връзка с Пике, тя не е могла да открие как да балансира между семейството и кариерата, докато сега професионалният ѝ живот се е подобрил.

В момента Шакира е самотна майка и отглежда сама Саша и Милан в Маями. Звездата споделя също, че отделя време за синовете си, въпреки подготовката за нов клип и предстоящ албум Las Mujeres Ya No Lloran („Жените не плачат вече“). Очаква се това да е нейният 12-и подред и първият от седем години насам.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари