IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори се сдоби с това изваяно тяло

3 април 2024 13 30

Експертите разкриват тайните на брюнетката и дали пластичните хирурзи са ѝ помогнали

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тази седмица Бианка Ченсори показа за пореден път своята много стегната и доста разголена фигура в Лос Анджелис. Съпругата на Кание „Йе“ Уест стана известна в последно време със своите провокативни тоалети, които често са на ръба на ексхибиционизма.

Интересното е, че Бианка почти винаги се появява ръка за ръка със своя съпруг – рапър, а той пък винаги е много скромно облечен – в изцяло черни, плътно покриващи тялото му дрехи.

Само за последните няколко дни 29-годишната Бианка се появи в няколко ултраекспресивни тоалета – в единия случай тя се разходи по сребристи бикини, сутиен и подходяща минипола, ден по-късно беше видяна по дантелен бял чорапогащник и тюркоазеносин топ-боди с гол гръб.

По-интересното в случая е, че когато се омъжи за Кание в края на 2022 година, Бианка беше доста по-пищна (основната снимка е от лятото на 2023), а в последните 6-7 месеца, тя видимо е отслабнала, но това не се е отразило на извивките ѝ.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Y E (@yeonthebalcony)

Типично разголените ансамбли на Бианка показват нейната много впечатляваща тонизирана физика и най-вече – плосък корем. Според експертите това изваяно тяло може да бъде постигнато чрез много стриктна рутинна тренировка – която се твърди, че съпругът ѝ е наложил, но други също твърдят, че може Бианка да се е подложила на козметични подобрения.

Нейната тънка, изваяна талия, съчетана с впечатляващите ѝ извивки в бюста и ханша, не са лесни за постигане. За да ги постигне, Бианка би трябвало да жонглира с редица тренировки, както и да разчита на строга диета и добри гени, разбира се.

Говорейки със списание FEMAIL, фитнес треньорът Даниел Херман казва, че ключът към външния вид на Бианка се крие в изграждането на мускулна маса в правилните области, като същевременно намалява телесните мазнини.

Диетологът и треньор обяснява: „Това включва комбинация от целенасочени упражнения като тласъци на бедрата и балансирана диета. Важно е, че генетиката играе съществена роля при определянето на формата на тялото, така че резултатите може да варират от човек на човек. Постигането на изваян корем, като същевременно поддържате изваяна фигура на пясъчен часовник, обикновено включва комбинация от целенасочени упражнения за корем, цялостна силова тренировка, сърдечносъдови упражнения и балансирана диета.“

Даниел казва, че по отношение на физическите тренировки, Бианка вероятно е насочена директно към коремните си мускули – и гледа да ги „извая и дефинира“. Това включва коремни преси, коремни преси с велосипед, дъски, руски усуквания и повдигания на крака.

„Включването на сложни упражнения като клекове, мъртва тяга и напади в тренировъчната рутина ангажира множество мускулни групи едновременно, включително ядрото, което помага за насърчаване на цялостната загуба на мазнини и дефинирането на мускулите“, добавя той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Source (@thesource)

„Силовите тренировки помагат за извайването на тялото, но също така повишават метаболизма, като подпомагат загубата на мазнини. Фокусирайте се върху упражнения, които са насочени към всички основни мускулни групи, включително краката, гърба, гърдите, раменете и ръцете, като се съсредоточите върху определени мускулни групи“, казва още Даниел.

Треньорът добавя още, че по отношение на подпомагането на изгарянето на калории и намаляването на общите телесни мазнини, включително около средната част, трябва да се има предвид „включване на кардио като HIIT, бягане и плуване в рутината“.

„Пилатес и йога могат да помогнат за подобряване на основната сила, гъвкавост и стойка, като допринасят за по-изваян външен вид и подобряват естествените извивки на тялото“, съветва още Херман.

Относно храненето той казва: „Правилното хранене и балансираната диета, която включва много постни протеини (протеинови шейкове), здравословни мазнини, плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни, е от съществено значение за подпомагане на мускулния растеж и намаляване на телесните мазнини. Избягването на преработени храни, сладки закуски и прекомерен прием на алкохол също е от ключово значение за поддържането на плосък корем и изразени коремни мускули.“

Точните методи, които се крият зад релефния корем на Бианка, в комбинация с големия ѝ бюст, не са известни. Въпреки това, през октомври източник, близък до рапъра потвърди, че моделът се придържа към строгите „правила“ наложени ѝ от Йе, които включват строг хранителен режим и ежедневни тренировки.

Вътрешни хора твърдят, че Бианка „няма собствено мнение“ и се „подчинява“ напълно на противоречивия рапър, защото той я е убедил, че двамата имат „кралски“ статут.

Пластичният хирург д-р Фади Хамадани казва пред FEMAIL, че естетичните подобрения на Бианка „може да включват процедури за скулптуриране на тялото като BodyTite, за контуриране на зони като бедрата, задните части и ръцете“.

„Тази минимално инвазивна процедура е популярна сред холивудските знаменитости и е предназначена да подобри формата на тялото и да постигне по-изваян външен вид“, добавя той.

Бианка Ченсори;

Бианка Ченсори; Снимка: Getty Images

„В допълнение към скулптурирането на тялото, вероятно Бианка е избрала естетични процедури за лице, за да подобри чертите си. Инжекциите с ботокс може да са използвани за изглаждане на бръчките и фините линии, осигурявайки ѝ по-младежки вид. Дермалните пълнители може да са били използвани за подобряване на бузите и устните, добавяйки обем и дефиниция към тези зони“, казва още д-р Фади Хамадани.

Лекарят смята, че е възможно Бианка да се е подложила и на ринопластика, тъй като носът ѝ изглежда малко по-различно на предишни снимки. „Освен това, вероятно Бианка се подлага на редовни лазерни процедури за лице и стягане на кожата като Morpheus8, за да поддържа кожата си свежа и млада.“

Междувременно хирургът Марк Соломос добавя, че смята, че талията и бедрата на Бианка също може да са били „лекувани“. „Подозирам, че Бианка Ченсори е имала липосукция с микроканюла на бедрата и талията, които изглеждат много тънки“, обяснява той.

„Също така изглежда вероятно тя да е имала уголемяване на гърдите в някакъв момент поради формата, макар да изглеждат като естествено увиснали. Това може да се случи обаче при наддаване/загуба на тегло“, добавя хирургът.

„Устните на Бианка винаги са били доста плътни на вид, но отново бих си помислил, че тя вероятно е имала и малко количество филъри в тях, за да изглеждат по-пухкави“, казва още Соломос пред изданието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XXL (@xxl)

На други места експертите по козметика също предполагат, че моделът може да е разчитал на процедури за „извайване на тялото“.

Пластичният хирург д-р Фади Хамадани каза пред FEMAIL, че естетичните подобрения на Бианка „може да включват процедури за скулптуриране на тялото като BodyTite, за контуриране на зони като бедрата, задните части и ръцете“.

„Тази минимално инвазивна процедура е популярна сред холивудските знаменитости и е предназначена да подобри формата на тялото и да постигне по-изваян външен вид“, добави той.

Но той добавя, че макар да е възможно Бианка да е имала някакви процедури, „хирургията сама по себе си не прави чудеса“. 

„Имаше някои спекулации за импланти в дупето, но тя има естествена фигура на пясъчен часовник, а е и благословена с много тънки крака и талия, което е доста рядко и непропорционално на останалата част от тялото й“, казва още той.

„Дори при процедури като липосукция или липофилинг (lipo BBL), поддържането на здравословен начин на живот и редовното посещение на фитнес е от решаващо значение за избягване на отпусната кожа, целулит и други потенциални усложнения“, обяснява той.

Според един от приятелите от гимназията на Бианка тя е претърпяла доста преобразяване от дните си като ученичка в Мелбърн, а сега твърде много прилича на бившата на Кание – 43-годишната риалити звезда Ким Кардашян. „Носът ѝ е различен, лицето ѝ е различно, дупето ѝ е различно“, каза миналата година пред Fitzy & Wippa на Nova FM приятелка на Бианка, която се казва Люси.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 седмици )
Порнография! Таркулнала се тендерата, та си намерила похлупака.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар