IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън разказа, че е загубила девствеността си в средата на 30-те си години

29 март 2024 09 00

Актрисата иска така да разпространи „позитивно послание“

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън се надява да разпространи „позитивно послание“, като сподели, че е загубила девствеността си в средата на 30-те си години.

Ребъл Уилсън позира на „Незабравима вечер“ в полза на Фонда за изследване на рака при жените в Бевърли Уилшър в Бевърли Хилс, Калифорния.

Актрисата се надява да помогне на младите хора да се чувстват по-силни, когато става въпрос за секс и интимност, като разкрива, че е загубила девствеността си на 35-годишна възраст.

„Не всеки трябва да губи девствеността си като тийнейджър“, казва Уилсън пред списание People в интервю, публикувано за предстоящата си мемоарна книга Rebel Rising. „Хората могат да изчакат, докато са готови, или да изчакат, докато станат малко по-зрели.“

Уилсън каза, че подробно описва личния си опит в мемоарите и че според нея това „може да бъде положително послание“ за другите. „Очевидно не е нужно да чакате, докато станете на тридесет години като мен, но не бива да изпитвате натиск като млади хора“, каза тя.

Описвайки себе си като „късно разцъфтяла“, Уилсън каза пред списанието, че докато е била на 20 години, е казвала на приятелите си, че „го е направила, само за да приключи“, или просто е напускала стаята, когато темата е била повдигана.

Ако се бях родила 20 години по-късно, казва тя, „вероятно щях да изследвам сексуалността си повече. Просто знаех, че ме привличат мъже, и това беше нормално.“

„И тогава, само няколко години по-късно, да срещна жени и да изпитвам чувства към жена, и това, просто мисля, че е знак за това къде е било обществото“, каза тя.

В наши дни австралийската актриса няма какво да крие.

През февруари 2023 г. Уилсън се сгодява за дизайнерката на дрехи Рамона Агрума в Дисниленд. През ноември предходната година тя става майка на дъщерята Ройс Лилиан чрез сурогатна майка.

„Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея“, написа звездата от „Шаферки“ на страницата си в Instagram, когато обяви раждането на дъщеря си. „Тя е едно прекрасно чудо!“

Rebel Rising ще излезе на пазара на 2 април.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари