IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещата ще е кратка: За какво ще си говорят принц Уилям и принц Хари?

29 март 2024 10 40

Двамата братя още не са оправили отношенията си

Снимка: БГНЕС

Принц Хари планира да се върне в Обединеното кралство за Invictus Games през май. Според експерта Том Куин херцогът на Съсекс се надява да разговаря с брат си Уилям, предава The Mirror. В светлината на последните събития по-големият брат реши да даде шанс на по-малкия брат да се съберат отново.

Има обаче едно условие – срещата да е кратка и внимателно планирана. Самият престолонаследник е отговорен за организацията на целия процес. „Срещата ще продължи кратко, за да могат братята да избегнат всякакви затруднения в комуникацията“, каза кралският експерт.

Куин вярва, че дори братята да се срещнат, едва ли ще последва извинение от страна на Уилям – поне не сега. Според друг експерт комуникацията им може само да попречи на Кейт, чието възстановяване сега е на първо място. 

„Предвид диагнозата на Мидълтън, Хари определено ще положи усилия да види брат си и Кейт, когато се върне в Обединеното кралство през май. Но принцесата едва ли ще се съгласи на това“, казва източникът.

А докато е в САЩ, Хари бе забелязан в компанията на своята съпруга Меган Маркъл, които заедно посетиха изложбата The Kinsey Collection, посветена на африканската култура на стадион SoFi в Лос Анджелис. Двойката говори на откриването на събитието.

За изявата херцогинята на Съсекс избра пелерина с флорален принт от Carolina Herrera. Тя допълни визията си с широки панталони. Принц Хари беше с бяла риза, тъмносин костюм и лачени ботуши.

Журналистката Шон Робинсън публикува снимка на двойката от събитието в социалните си мрежи, като написа: „Благодаря на херцога и херцогинята на Съсекс и фондация Archiewell за подкрепата на колекцията Kinsey“.

Посещението на изложбата на двойката се състоя по време на обсъждането на важното изявление на 42-годишната принцеса на Уелс, която обяви диагнозата си. 

Меган Маркъл и принц Хари изразиха подкрепата си за Кейт Мидълтън в този труден период: „Пожелаваме на Кейт здраве и възстановяване и се надяваме, че може да се излекува сама със семейството си и в тишина“.

Но скандалите някак съпътстват херцозите на Съсекс и ето, че принцът отново се озова в пореден такъв.

Миналия ноември рапърът P.Diddy беше обвинен в сексуално и физическо насилие. Искът обаче беше оттеглен от бившата му любима ден по-късно. Наскоро разследването срещу музиканта беше подновено, като в случая се споменава и името на принц Хари, съобщава Daily Mail.

Според източника P.Diddy е канил различни известни спортисти, политици, художници, музиканти и „сановници, включително членове на британското кралско семейство като принц Хари“ на своите частни партита. 

В иска се твърди, че връзките на рапъра със сина на британския крал и други известни личности са му дали увереност в безнаказаността на екипа му.  Зад затворени врати, според слуховете, се случвали зверства: употреба на незаконни наркотици, безразборни връзки, насилие над деца.

Фактът, че херцогът на Съсекс се е срещнал с рапъра, се потвърждава от съвместни снимки, направени през 2007 г. 

Въпреки факта, че обвиненията не засягат пряко принц Хари и името му се споменава в документите само веднъж, това може да се отрази негативно на и без това опетнената му репутация. Засега самият херцог не е направил коментар по този въпрос.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари