IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс е в най-позитивната си и забавна връзка досега

29 март 2024 17 40

Актьорът е щастлив с приятелката си Александра Грант

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Киану Рийвс и Александра Грант са създадени един за друг. 

Актьорът и художничката обявиха връзката си през 2019 година, когато направиха светския си дебют на галата LACMA Art + Film в Лос Анджелис. Двамата обаче рядко се появяват на публични събития и предпочитат да държат любовта си далеч от светлината на прожекторите. Това, което не се вижда обаче, не означава, че не съществува. Грант и Рийвс са все така заедно и продължават да бъдат влюбени и да се забавляват със случващото се в живота им. 

„Това е най-забавната и положителна връзка, в която Киану някога е бил. Александра е сладка, очарователна, грижовна и забавна. Тя си има собствен живот и кариера, но в същото време подкрепя Киану на всяка крачка. Когато той снима, тя пътува с него. Когато снимките са в околността и не се налага пътуване, тя го посещава на снимачната площадка“, казва източник, близък до двойката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves SF (@keanusf)

По думите на запознати, всички в кръга на Рийвс харесват Грант и двамата често организират вечери с приятели в дома си. Казват, че Александра се разбира чудесно с близките на актьора и по всичко личи, че двамата ще останат заедно завинаги, въпреки че не говорят за сватба или деца. 

През септември 2023 година Грант сподели пред списание People, че се чувства независима по най-добрия начин. Тя обясни: „Най-хубавото нещо да се влюбиш като възрастен е, че си построил собствена кариера до началото на връзката. Чувствам се много уверена в публична връзка. Чувствам се комфортно и без нея“. По това време художничката заяви, че Рийвс е огромно вдъхновение за нея, описвайки го като „креативен, мил и работохолик“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

Приятелка на Грант, актрисата Дженифър Тъли, каза пред Page Six през февруари 2020 година, че двойката е започнала връзката си много преди феновете да разберат. Тя си спомня, че Александра се похвалила с новата си любов още през 2019 година, като тогава никой не можел да повярва, че казва истината. Все пак Рийвс се показал пред нейните приятели и доказал, че всичко, което любимата му казва, е така. 

За радост на фенките: Киану Рийвс – гол до кръста на борда на луксозна яхта

Запечатано с целувка – Киану Рийвс и Александра Грант с рядка проява на нежност

Киану Рийвс повдигна завесата над интимния си живот с Александра Грант

През март 2020 година Грант говори за романса си с Киану за първи път в интервю за Vogue, както и за вниманието, което започнала да получава, след като връзката им излязла наяве. 

„Мисля, че всеки мой познат ми се обади в първата седмица от ноември и това беше възхитително. Но въпросът, който аз си задавам е – Дали всичко това е за добро?. Любовта на всяко ниво е много важна за моята идентичност. Аз много дълбоко ценя важността на всяка връзка“, каза тогава Александра. 

Доказателство за подкрепата, която Грант оказва на Рийвс, са последните снимки от снимачната площадка на новия му филм Good Fortune. Двамата бяха забелязани да се целуват и да се забавляват по време на почивките, а актьорът вече е с много по-къса коса, напомняйки ни за визията си от 90-те години. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари