IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс: Не се грижа добре за себе си

1 април 2024 09 30

Певицата се оплака от външния си вид

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс продължава да е активна в социалните мрежи. Певицата показа последствията от неуспешна разкрасителна процедура и сподели какво не одобрява във външния си вид.

Наскоро звездата за първи път опита лазерно почистване на лицето, а също така промени визията си, боядисвайки косата си в яркорусо. Бритни обаче призна, че е недоволна от резултата. Тя добави още, че вече няма да ходи на козметик.

 „Не се грижа добре за себе си... Не съм лакирала ноктите си от два месеца и току-що направих първата си лазерна процедура за лице само преди седмица. И беше малко болезнено и никак не е забавно. Винаги съм искала косата ми да е бяла. И какво? Направих го и направо мразя как се получи“, сподели тя с последователите си в социалните медии.

Бритни отбеляза, че ще върне цвета на косата си към обичайния ѝ вид. „Сега очите ми изглеждат много големи, но честно казано, изобщо не ми харесва. Събудих се абсолютно болна. И вече пих чай с джинджифил...“, добави тя.

В началото на годината Спиърс сподели, че не харесва хранителните си навици. Тогава тя разказа, че храната ѝ е слабост и има огромен апетит. Също така тя сподели, че би махнала около 5 кг от теглото си, което обикновено е 62 кг, а трябва да е 57-58 кг.

Бившият ѝ съпруг Сам Асгари беше и неин личен треньор. Докато бяха заедно той е съдействал за по-доброто ѝ хранене като ѝ е дал и не малко съвети да запазва желаното тегло.

Двамата вече не са заедно, но скоро Асгари каза в интервю, че не таи лоши чувства към певицата и гледа напред в живота.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари