IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивудски съпрузи: С какво си изкарват прехраната съпрузите на някои водещи актриси?

2 април 2024 16 30

Не е лесно да си съпруг в поддържаща роля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулиан Мур, Кери Уошингтън, Джесика Частейн, Джулия Робъртс... са топ имена в Холивуд, носителки на „Оскар“. Когато обаче става въпрос за опазване на личния им живот, никой не може да бие звезди като Ема Стоун и Дженифър Лорънс. Всъщност те са сред най-неуловимите в Холивуд, провеждайки своя брак и пътувания към майчинството далеч от светлината на прожекторите и извън социалните медии.

Въпреки това, от време на време тези звезди споделят залък от домашния си живот, посещават известни събития и вървят по червения килим със своите силни половинки.

Тези дами може да са влиятелни в развлекателната индустрия и супер популярни, но техните по-малко известни съпрузи със сигурност отговарят на звездната им персона, дори и да е зад кулисите.

По-долу разберете с какво си изкарват прехраната съпрузите на някои от най-известните жени в Холивуд:

Съпругът на Ема Стоун – Дейв Маккари


Всъщност талантите на Ема Стоун и Дейв Маккари (на основната  снимка) са причината двамата да се съберат. Актрисата беше водеща на забавното токшоу Saturday Night Live за първи път през 2016 г. А  един от сценаристите и режисьор на някои от сегментите по това време бил именно Маккари. Излишно е да казваме, че искрите са прехвърчали незабавно, а двамата се сгодяват две години по-късно. Ема и Дейв се женят през 2020 г. и посрещат дъщеря си Луиз Джийн през 2021 г.

Съпругът на Джесика Частейн – Джан Лука Паси де Препосуло

Частейн и

Частейн и съпругът ѝ; Снимка: Getty Images

Мнозина може би дори не знаят, че актрисата Джесика Частейн е омъжена, но носителката на „Оскар“ е с италианския си съпруг Джан Лука Паси де Препосуло от повече от декада – от 2012 г. Двамата сключиха брак през 2017 г. в семейното имение на Паси де Препосуло, „Вила Тиеполо Паси“ в Италия. Съпрузите тихомълком посрещнаха дъщеря Джулиета през 2018 г. и след това сина си Август през 2020 г., като и двете деца са или осиновени, или родени от сурогатна майка.

Въпреки че Паси де Препосуло произхожда от една от най-старите аристократични италиански фамилии (неговото родословие датира от 973 г.) той си е изковал свой собствен път, работейки във висшата мода. Той започва работа в модна къща Armani, където работи като директор за връзки с обществеността, преди да премине към Moncler.

Съпругът на Ан Хатауей – Адам Шулман

Ан Хатауей

Ан Хатауей и мъжа ѝ Адам; Снимка: Getty Images

Съпругът на Ан Хатауей Адам Шулман също е актьор, но талантът му на дизайнер на бижута ще ви накара да въздишате. Когато предлага брак на актрисата от „Дяволът носи Прада“ през 2012 г., Шулман решава да направи годежния пръстен по-специален, като го създава сам. „Той имаше много силна визия за това, което знаеше, че Ан ще хареса“, каза Грег Квит, собственик на компанията за диамантени бижута Kwiat и сътрудник на Шулман. Двойката споделя две деца – синовете Джонатан (7) и Джак (3).

Съпругът на Аманда Сейфрид  - Томас Садоски

Сейфрид и

Сейфрид и Садоски; Снимка: Getty Images

Да се омъжиш за свой колега може да е клише в Холивуд, но Аманда Сейфрид и нейният съпруг Томас Садоски са работили заедно два пъти, преди да се превърнат в двойка. Актьорите се срещат за първи път, докато играят в пиеса на Бродуей през 2015 г., а по-късно се събират отново за филма The Last Word същата година. Двамата започват да се срещат през март 2016 г., преди да си кажат „Да“ през 2017 г.

И докато Сейфрид е лесно разпознаваема с работата си в „Mama Mia!“, „Дилъри на време“, „Червената шапчица“, „Любовта на Жулиета“ и други, Садоски не е толкова познат на широката аудитория, но е уважаван театрален артист и има участия в продукции като „John Wick“, „The Newsroom“, „Life in Pieces“ и други филми и телевизионни предавания.

Двамата имат две деца: дъщеря Нина на 6 години и син Томас на 3 години.

Съпругът на Дженифър Лорънс – Кук Марони

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HITZ (@hitz)


Дженифър Лорънс и Кук Марони все още не са минавали заедно по червения килим, но двойката е забелязана да се облича в координирани тоалети на различни вечери за срещи, откакто се събраха през 2018 г. Двамата се ожениха през 2019 г. и посрещнаха първото си дете – момченце на име Сай, през 2022 г.

Марони, който е известен търговец на произведения на изкуството, преди това беше посочен като главен директор на галерия Gladstone, колекция от галерии, която носи изкуство от хора като Ричард Принс, Аниш Капур, Матю Барни и бащата на Лена Дънам, Карол Дънам.

Съпругът на Кери Уошингтън – Ннамди Асомуга

Кери Уошингтън

Кери Уошингтън и мъжа ѝ; Снимка: Getty Images

В разгара на скандалната си слава, Кери Уошингтън успя да се измъкне и да се омъжи за бившия играч на NFL, Ннамди Асомуга, през лятото на 2013 г. По това време връзката на двойката беше толкова скромна, че хората дори не знаеха, че двамата се познават.

Десет години по-късно нищо не се е променило много, освен че двойката има две деца – Изабел Амарачи (9) и Калеб Келечи (7) и Асомуга успешно се превърна от футболист в холивудски продуцент и актьор. Бащата на три деца (той има дъщеря от предишна връзка) е продуцент на филми като Beasts of No Nation, Harriet и The Banker. 

Съпругът на Джулия Робъртс – Дани Модър


Когато Джулия Робъртс срещна вечната си любов – Дани Модър на снимачната площадка на „Мексиканецът“, и двамата бяха обвързани. Тя се срещаше с колегата си актьор – Бенджамин Брат, а той беше женен за известната гримьорка Вера Щаймбърг. След като прекратяват съответните си връзки, двамата се събират и се сгодяват на 4 юли 2002 г. Джулия и Дани имат три деца заедно: близнаците Хейзъл и Финей, родени през 2004 г. и син Хенри, роден през 2007 г.

За разлика от съпругата си, Модър остава зад камерата, работейки основно като оператор и режисьор, като придава таланта си към филми като Deja Vu, The Mexican, Secrets in Their Eyes и др.

Съпругът на Лиза Кудроу – Мишел Стърн

Лиса Кудроу

Лиса Кудроу и съпругът ѝ; Снимка: Getty Images

Професията на Мишел Стърн е напълно различна от тази на съпругата му Лиза Кудроу. Въпреки че е успял да запази живота си изключително личен, според The New York Times, той е роден във Франция и по-късно се премества в САЩ в преследване на кариера в рекламата и е бил изпълнителен директор за известно време. Двамата споделят син –Джулиан Мъри, който е на 25 години.

Съпругът на Зоуи Салдана – Марко Перего

Зоуи и

Зоуи и Марко; Снимка: Getty Images

От момента, в който Зоуи Салдана вижда тила на съпруга си по време на полет до Ню Йорк през 2013 г., тя е поразена. Очевидно чувството било взаимно, тъй като тя и Марко се женят няколко месеца по-късно, през лятото на 2013 г.

И докато съпругата му е участвала в блокбастъри като „Аватар“, „Пазителите на галактиката“ и други, Перего си създаде име като визуален артист с творби, представени в Art Basel, Royal Arts Academy в Лондон, Цюрих Galerie Gmurzynska и Museo Tuscolano в Рим, според списание ELLE. Освен това е продуцент и сценарист, работил е по The Absence of Eden, Burn to Shine и Days of Abandonment.

Той и Салдана споделят три деца: близнаците Сай Аридио и Бауи Ецио, на 9, и друг син, Дзен Антон Хиларио, на 7.

Съпругът на Джулиан Мур – Барт Фройндлих

Джулиан Мур

Джулиан Мур и Барт; Снимка: Getty Images

Мур е била омъжена два пъти преди да срещне настоящия си съпруг Барт. Между 1983 и 1985 г. тя е била омъжена за Сундар Чакраварти, с когото се развежда. Развод получава и от Джон Гулд Рубин, за когото е омъжена от май 1986 до август 1995 г. Сегашният ѝ съпруг е режисьорът Барт Фройндлих, като сватбата им е била на 23 август 2003. 

Мъжът на Джулиан е 9 години по-млад от нея, но това не пречи на щастливия им живот. Мур и Фройндлих се запознават на снимачната площадка на „Митът за пръстовите отпечатъци“, в който Мур играе, а Фройндлих е режисьор и сценарист (през 1996 г.). Приблизително една година по-късно двойката посреща сина си Калеб. Дъщеря им Лив е родена през 2002 г., около една година преди двойката да сключи брак. 

 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари