IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл може да сменят титлите си?

3 април 2024 14 00

От херцози на Съсекс, може да станат херцози на Холивуд

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл поискаха от Чарлз III разрешение да сменят титлите си херцог и херцогиня на Съсекс на... херцог и херцогиня на Холивуд! Този ход може да им донесе милиони: Netflix вече е потенциално заинтересуван да плати големи пари, за да направи документален сериал за промяната на името на титлите им, дори ако не се случи абсолютно нищо интересно.

Промените най-вероятно ще бъдат обявени в интервю с Опра Уинфри, която, разбира се, ще се престори на шокирана, когато ѝ бъде съобщена новината, отбелязва OK Magazine.

Американските знаменитости, с които Хари и Меган се опитаха да се сприятеляват в Щатите, очевидно бяха объркани от титлите на херцога и херцогинята на Съсекс и редовно ги питаха: „Какво е Съсекс?“ и „Съсекс ли е до Австралия?“

Кралският коментатор Бени Бонд каза: „Експертите казват, че Хари и Меган стават херцог и херцогиня на Холивуд и това може да струва десетки милиони.“

Според експерта титлите херцог и херцогиня на Холивуд също биха могли да впечатлят много знаменитости.

Това може да стане на фона на факта, че Хари се чувства застрашен от нарастващата връзка между принц Уилям и кралица Камила.

Докато Чарлз III се лекува от рак, съпругата му Камила и принц Уилям са принудени да заместват монарха на важни срещи и приеми. Понякога го правят заедно.

Кралският експерт Том Куин смята, че принц Хари няма да хареса тази нарастваща връзка между престолонаследника и неговата мащеха.

Говорейки пред The Mirror, писателят каза: „Той наистина не може да повярва, че Уилям се разбира толкова добре с Камила сега – Хари ще го сметне за предателство. Той беше шокиран, когато Уилям разбра, че Камила не е чудовището, за което може би я е смятал като дете, а всъщност е доста мила жена.

В мемоарите си, публикувани през януари 2023 г., принц Хари остро критикува съпругата на Чарлз III.

Хари твърди, че той и принц Уилям са се противопоставили на втория брак на баща си и първоначално са се притеснявали, че Камила ще стане „зла мащеха“. Говорейки за отношенията между кралските особи в наши дни, кралският експерт Куин добави: „За Хари Камила беше зла мащеха тогава и тя все още е“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари