IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни разводи – какво получават София Вергара и Джо Манганиело след раздялата

8 април 2024 17 40

Ето как бившите съпрузи разделят имуществото си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

София Вергара и Джо Манганиело вече официално изгориха всички мостове помежду си, след като разделиха и имуществото си осем месеца след развода.

Според списание People, което цитира документите за развод, актьорите са поделили притежанията си съгласно предбрачния договор, който са подписали преди да станат законно семейство. Това означава, че 47-годишният Манганиело е запазил всичките си лични вещи, включително дрехи и бижута, както и всякакви печалби и финансови дивиденти, които е получил по време на брака. Същото важи и за 51-годишната Вергара, която запазва огромната си колекция от бижута, дрехи и лични вещи, както и финансовото имущество, което е събрала по време на връзката.

Бившата двойка не споделя общи имоти, които е закупила по време на брака. Това улеснява още повече подялбата, като на двамата няма да им се налага да измислят начини, по които да делят недвижимо или движимо имущество. Нито един от тях не иска от другия съпружеска издръжка, а детска така или иначе няма да има, тъй като Манганиело и Вергара нямат общи наследници. Актрисата има пораснал син от друга връзка, докато актьорът все още не е станал баща.

Подялбата стана факт два месеца след като бившата двойка финализира развода си. Според декларациите, бракоразводното дело протекло като безспорен иск, което означава, че и двете страни са се явили и „влезли в писмено споразумение относно тяхното имущество и техния брак... което е или е било внесено в съда“. 

Манганиело е помолил съдът да прекрати брачната издръжка и за двете страни, а адвокатските хонорари ще бъдат разпоредени както е посочено в предложеното решение, съгласно документите.

Актьорите обявиха раздялата си с общо съобщение през юли миналата година. Те се ожениха през ноември 2015 година в Палм Бийч, Флорида и бракът им продължи седем години. Два дни след новината, Манганиело официално подаде молба за развод, цитирайки „непреодолими различия“. Той посочи дата на раздялата 2 юли и поясни, че с Вергара са подписали предбрачен договор. Актрисата помоли съдът да изпълни всички клаузи от предбрачния договор.

През януари тази година София разкри пред испанския вестник El Pais, че с Манганиело не били на една вълна относно увеличаването на семейството им, което довело до развода.

„Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад; той искаше деца, но аз не исках да бъда възрастна майка. Смятам, че не е честно към детето. Уважавам всяка жена, която взема това решение, но то не е за мен“, каза тогава Вергара.

София Вергара разкри истинската причина за развода си с Джо Манганиело

Модерен развод: София Вергара позволи на Джо Манганиело да задържи кучето

Звездни раздели – София Вергара и Джо Манганиело се развеждат, Ариана Гранде също напусна съпруга си

Актрисата е майка на 32-годишния Маноло, когото ражда на 19 години от бившия си съпруг Джо Гонзалес. Тя заяви, че е готова да бъде баба, но не и майка. „Това е естественият път на живота. Когато синът ми стане баща, нека да ми води бебето за малко, след което му го връщам и си продължавам с живота. Това трябва да правя“, допълни София.

Джо Манганиело

Джо Манганиело и Кейтлин О'Конър. Снимка: Getty Images

След раздялата нито единият, нито другият остана сам за дълго време. Вергара в момента е във връзка с ортопедичния хирург Джъстин Салиман, докато Манганиело се среща с актрисата Кейтлин О'Конър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари