IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл твърдо искат помирение с кралското семейство

16 април 2024 14 50

Ще се опитат да подобрят отношенията си това лято

Снимка: БГНЕС

Наскоро беше съобщено, че принц Хари и Меган Маркъл са „готови, желаещи и способни“ да се върнат в Обединеното кралство с двете си малки деца това лято, за да демонстрират семейното единство с крал Чарлз III.

Херцогът и херцогинята на Съсекс изчистиха графиците си с надеждата, че Негово Величество ще ги покани да останат в Балморал. Това твърди осведомен източник в Холивуд. Говори се, че 75-годишният монарх иска да прекарва време с децата Арчи и най-вече с Лилибет, която е виждал само веднъж в живота си.

Освен това принц Хари се готви да отпразнува 40-ия си рожден ден през септември. Източник, близък до двойката, каза: „Те виждат това лято като повратна точка за възстановяване на отношенията с Чарлз III. Те са готови, желаят и могат да летят до Балморал, ако поканата дойде – и искрено се надяват това да се случи. Освен че подкрепят краля в битката му с рака, те са също толкова загрижени, колкото и той, децата им да прекарват добре с дядо си.“

Кралски експерти обаче подчертаха, че враждата между принц Уилям, чиято съпруга Кейт Мидълтън също се бори с рак, и брат му Хари, едва ли ще утихне скоро.

Вътрешен човек каза: „Не е изненадващо, че кралят иска да протегне ръката си за помирение към най-малкия си син след всичко, което наскоро преживя поради влошеното си здраве. „Може да отнеме повече време, за да преодолее разрива между децата си, но е естествено Чарлз да иска да види Хари това лято и също така да иска да прекара време с внуците си.“

В същото време се говореше, че Хари е готов и по-рано да посети родината си с децата, но Меган е тази, която не позволява на Арчи и Лилибет да заминат за Великобритания.

Меган също така проявява ревност и към съпруга си. Това стана и по време на благотворителния мач по поло, на който те присъстваха съвсем скоро.

Двойката присъства на благотворителния мач в Маями, където херцогинята на Съсекс устроила сцена на ревност, при това публично.

По време на фотосесията след мача определена жена искаше да застане до Хари, но херцогинята бързо даде да се разбере, че тя отговаря тук и махна на момичето да седне до нея, отдалечавайки я от съпруга си. Феновете на кралското семейство бяха изненадани от тази реакция.

„Тя се държеше толкова грубо с тази жена, сякаш беше нейна слугиня“, „Меган изобщо нямаше причина да се появява на снимката. Тя не участва в мача“, „Очарователно е да гледаш как някой не може да се примири с факта, че не е център на внимание“, „Ако тя прави такива сцени без никаква причина, тогава какво ще стане, ако принцът небрежно поглежда друг? – обсъждат потребителите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари