IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Славея Сиракова сближава дъщеря си с годеника си

16 април 2024 17 40

Голямата дъщеря на Илиана Раева се сгоди в средата на февруари

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Голямата дъщеря на Илиана Раева и на шефа на ФК „Левски“ Наско Сираков – Славея Сиракова, вече запозна малката си дъщеричка Амили с бъдещия си съпруг. В Instagram профила си Славея показа снимки от партито за четвъртия рожден ден на момиченцето си, което се е състояло миналия месец.

На профилната ѝ снимка в социалната медия се вижда, че тя, детето ѝ и бъдещият ѝ мъж позират щастливо като едно задружно семейство.

Само преди около два месеца звездната наследница се сгоди на остров Бали и първоначално се говореше, че родителите ѝ никак не харесват бъдещия си зет, но както се вижда към днешна дата той вече е приет за част от фамилията.

Говори се, че Славея не е в добри отношения с бащата на детето си Иван, с когото се раздели една година след раждането му.

Припомняме, че Славея и новият и любим се сгодиха по време на почивката си в Бали около 14 февруари. 39-годишната бъдеща булка получи диамантен годежен пръстен с класическа визия, а самото предложение беше изписано върху черната чиния, върху която ѝ е поднесен италиански десерт – торта „Тирамису“.

Годежът бе изненада за всички, дори за майка ѝ Илиана Раева. „Не е важно аз да го одобрявам, а дъщеря ми! Важното е да са здрави, щастливи и заедно“, каза тогава пред медиите тогава шефката на Българската федерация по художествена гимнастика. И добави, че кандидат зет ѝ е „уникално момче“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари