IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Кейт Мидълтън – Джеймс, отбеляза рождения си ден с бебето

18 април 2024 10 50

Малкият Иниго се появи до баща си, който стана на 37 години

Снимка: БГНЕС

Малкият брат на Кейт Мидълтън – Джеймс,  отпразнува първия си рожден ден като баща с нова снимка, на която се вижда бебето Иниго. Той разказа, че на важния си ден е бил „заобиколен от семейство, приятели и разбира се, от моите кучета“

Джеймс Мидълтън имаше очарователен спътник, който се присъедини към празненствата по случай рождения му ден за първи път.

По-малкият брат на Кейт Мидълтън навърши 37 години на 15 април, отбелязвайки първия си рожден ден, откакто стана баща. През есента Джеймс и съпругата му Ализе посрещнаха първото си дете. Бебето е момче и носи името Иниго.

Споделяйки нова снимка с момченцето си в Instagram, Джеймс написа: „Съвпадащи барети, за да отпразнувам рождения си ден? Заобиколен от семейството, приятелите и разбира се, кучетата ми“.

Преди появата на Иниго, Джеймс и Ализе вече бяха горди „родители“ на шест кучета: Мейбъл, Зулу, Инка, Луна, Нала и Исла. Любимото куче на Джеймс – Ела, кокер шпаньол, което почина в началото на 2023 г., също така му даде вдъхновение да създаде компанията за кучешки храни James & Ella, която отбеляза големия ден на рожденика с весела снимка в Instagram.

„Днес Джеймс има рожден ден и екипът искаше да отпразнува най-добрите му моменти през годините“, написаха те.

В колажа бяха показани някои хумористични клипове зад кулисите, които не са попаднали в окончателния вариант поради грешки. В една от сцените Джеймс забравя какво иска да каже и се обръща назад, за да попита кученцата си: „Какво е номер три? Не мога да си спомня номер три.“ В друг дубъл той пита: „Мейбъл, какъв е номер три?“, а голдън ретривърът размахва опашка в отговор. Освен че забравя репликите си, камерата пада – но за щастие Джеймс реагира бързо и я хваща.

„Мисля, че се върнахме“, казва той след възстановяването. „Не съм сигурен дали съм в кадъра.“

„Доста често си говоря с кучетата за това, което ни предстои, и мисля, че това е наистина вълнуваща следваща стъпка за нас като семейство. Много се радвам на това и знам, че кучетата са много развълнувани“, каза той във видео, споделено от списание Hello!

Кучешката глутница също се появи в многобройните новини за Иниго в социалните медии – от съобщението за раждането му до приключенските ваканции и някои от най-изтощителните части на това да имаш бебе наоколо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари