IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп планира да купи средновековен замък в Италия

18 април 2024 11 00

Местните жители не са особено въодушевени

Снимка: БГНЕС

Джони Деп иска да купи средновековен замък в италианската провинция. Имотът струва 4 милиона долара. Според източник на TMZ, актьорът наскоро е посетил историческата сграда в Монталто Дора, малко градче с население от 3000 души.

Кметът на града Ренцо Галието обаче се противопоставя на това Джони да бъде собственик на замъка. Той заяви, че актьорът ще причини повече вреда, отколкото полза, особено от икономическа гледна точка.

„Знаменитост, която купува исторически паметник като замъка Монталто Дора, ще привлече много внимание към района, но не сме сигурни дали това ще бъде правилната икономическа синергия за общността. Резиденцията е защитена от културното наследство на Италия“, каза кметът.

Тъй като замъкът е претърпял доста реставрации през годините, кметът защитава имението като обект от обществен интерес – което означава, че те държат под око имота, но както казахме... ако Джони го купи, той така или иначе няма да е в тежест.

Жителите на местността също не са въодушевени от идеята звезда като Джони да има такъв имот при тях., но също така казват, че Джони може да им докаже, че грешат, ако наистина купи имота.

Източниците ни твърдят, че той ще спазва всички указания или разпоредби, наложени на имота – ако покупката се осъществи... което засега не е сигурно. Съобщава се, че актьорът Рикардо Скамарчио е направил обиколка с Джони... това е така, тъй като те снимат филм заедно.

Замъкът е разположен на върха на хълм с невероятна живописна гледка и разполага с 11 спални, 13 бани и параклис от 15-ти век. На територията има още един по-малък замък и селска къща.

Деп е известен с мащабните си покупки. През 2015 г. купи гръцкия остров Стронгили в Егейско море за 4,2 милиона евро. Мястото, насред вълните е с площ от 0,2 квадратни километра.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари