fallback

Мелиса Маккарти за Меган Маркъл: Умната жена винаги е заплаха за хората

24 April 2024 10:40

Актрисата подкрепи своята колежка и близка приятелка

Снимки: Getty Images

Мелиса Маккарти е поредната известна личност от Холивуд, която застава зад гърба на Меган Маркъл на фона на продължаващите критики към нея.

В интервю преди премиерата на пиесата Suffs на Бродуей преди няколко дни, 53-годишната актриса определи херцогинята на Съсекс като „прекрасна“ и „невероятна“. Двете дами никога не са били заедно на екран, но се появяват във видео през 2021 година за инициативата 40x40 в чест на 40-ия рожден ден на Маркъл.

„Умна и интересна жена, която има собствен живот, по някаква причина е заплаха за някои хора. Но аз винаги го намирам за вдъхновяващо! Никога не съм била уплашена от някого, който е невероятен. Просто го приемам за вдъхновение. Всъщност негативизмът е за хората, които изпращат омраза“, казва Маккарти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???? ??? ??????? ?? ?????? (@harry_meghan_daily)

Във въпросното видео отпреди три години, актрисата носи впечатляваща флорална шапка, подобна на тези, които членовете на кралското семейство слагат за важни поводи, и бели ръкавици, докато отпива от шарена чаша за чай. В същото време Маккарти се шегува с кралския статус на Маркъл, която само преди година беше напуснала двореца заедно с принц Хари. Той също направи епизодично участие в клипа, показвайки жонгльорските си умения.

След излъчването на клипа Маккарти нарече динамиката на херцога и херцогинята на Съсекс „сладка“ по време на участието си в сутрешното шоу на Великобритания Lorraine. Актрисата каза, че цялото лице на Меган грейва, когато принц Хари влезе в стаята. Тя допълни, че именно принцът е дал идеята за участието ѝ в забавния клип, което тя определи като „сладко и искрено“.

Маккарти заяви, че много се зарадвала на идеята, защото винаги е навита за нещо лудо и смешно, особено когато се прави в чест на някой друг. Тя също така поздрави Хари за жонгльорските му изпълнения и смелостта да покаже тази своя забавна страна, въпреки факта, че представлява сериозна институция като кралското семейство на Великобритания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Относно огромната известност на видеото, Маккарти заяви, че първоначално не очаквала такъв отзвук, но след като видяла включването на Хари е знаела, че зрителите много ще го харесат. Шегува се, че вероятно никой не помни какво се случва в останалата част от клипа, защото принцът е привлякъл цялото внимание. 

Меган Маркъл и принц Хари готвят две нови шоута, включително готварско с херцогинята

Пред труден избор: Принц Хари между Меган Маркъл и кралското семейство

Меган Маркъл отказа да заведе децата във Великобритания

Меган и Хари се оттеглиха от ролите си на кралски особи през 2020 година. Те се преместиха да живеят в Калифорния заедно със сина си Арчи. В Америка се роди и второто им дете – Лилибет. Постепенно двойката започва да създава собствени проекти под шапката на фондацията си Archewell. Те подписаха многомилионна сделка с Netflix, като в момента работят върху две предавания. Хари и Меган вече пуснаха първото си съдържание за платформата, а именно документалния филм Harry & Meghan, който се превърна в най-гледания в историята на Netflix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???? ??? ??????? ?? ?????? (@harry_meghan_daily)

От своя страна Маркъл работи и по собствен бизнес. Тя създаде лайфстайл бранда American Riviera Orchard и вече изпрати първия си продукт на известните си приятели. Сладкото от ягоди попадна в ръцете на Минди Калинг, Трейси Елис Рос, Абигейл Спенсър и много други, които веднага се похвалиха в социалните мрежи.

В допълнение на сладки изкушения като сладко, Меган ще предлага на пазара продукти за домашни любимци, като шампоани, храна и награди, козметика, домашен декор, канцеларски материали, спално бельо, тапети, мебели, кухненски уреди, оборудване за йога, градински принадлежности и плажни аксесоари.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Меган Маркъл Мелиса Маккарти защита подкрепа
0 коментара
fallback