IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс съжалява, че не е била по-строга към дъщеря си Коко

26 април 2024 08 40

Звездата от „Приятели“ е откровена за грешките си в майчинството

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездата от ситкома „Приятели“ Кортни Кокс сподели за първи път, че ѝ се иска да е възпитавала по-строго и стриктно своята единствена дъщеря Коко Аркет. 

Размишлявайки върху миналото по време на участие в подкаста Minnie Questions в сряда, актрисата каза: „Не исках да се намесвам, въпреки че знаех, че нещо не е наред, защото тя щеше да ми се ядоса толкова много.“

59-годишната Кокс споделя, че ѝ се ще да е била „по-твърд родител“ на 19-годишната си наследница, която споделя  със своя бивш съпруг Дейвид Аркет, особено по време на тежкия ѝ пубертет и бунтарските ѝ фази.

„Не казвам, че аз я направих такава, каквато е. Искам да кажа, че по-рано, когато тя беше дете или дори не преди толкова много години, ми се искаше да бях по-твърд родител с нея“, добави звездата от франчайза „Писък“, намеквайки, че тийнейджърката ѝ е създавала проблеми.

Най-често дуото майка-дъщеря са изглеждали много близки, а през 2023 година се появиха заедно и усмихнати на премиерата на „Писък 6“ в Ню Йорк.

Неотдавна обаче двете дами бяха засечени да се карат ожесточено на летище Хийтроу в Лондон.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари