IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сладък дебют - 3-годишният син на Франки Мюниц стъпи на червения килим

13 май 2024 10 50

Звездата от "Малкълм" и съпругата му Пейдж посрещнаха Мауц през март 2021 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Франки Мюниц запозна звездния с личния си живот!

38-годишният актьор от "Малкълм" стъпи на червения килим в Лас Вегас този уикенд за галата Wildlife Warriors на Стив Ъруин, оранизирана в комплекса Bellagio Resort & Casino. Мюниц обаче не беше сам, а взе със себе си двамата най-важни хора в живота си - съпругата си Пейдж Мюниц и 3-годишния им син, за когото това бе и дебют на червения килим. 

Франки Мюниц

Снимка: Getty Images

Франки държеше момченцето за ръка, докато тримата позираха пред фотографите преди началото на събитието. Баща и син се допълваха в модния отдел, като Мауц носеше изцяло черен костюм със златна папийонка и бяла риза, а Мюниц избра черен панталон със златно сако и черна вратовръзка. 3-годишният сладур дори успя да се срещне с Робърт Ъруин - синът на покойния природозащитник и изследовател - като двамата си поговориха малко на червения килим.

От своя страна, Пейдж заложи на изцяло черна рокля с халтер деколте и тънки презрамки. Гордата майка и съпруга се усмихваше до уши, позирайки с двамата си мъже на червения килим. 

Звездата от "Малкълм" и съпругата му станаха родители на Мауц през март 2021 година. Тогава Франки обяви щастливата новина чрез своите истории в Instagram, споделяйки видео, на което прегръща новородения си син. "Обичам го страшно много. Обичам и съпругата си страшно много", написа той по това време. 

Франки Мюниц

Снимка: Getty Images

Малко по-късно актьорът определи раждането на Мауц като момент, който го е променил завинаги и призна, че изпитва огромно желание да защитава сина си. Той бе категоричен, че никога не би позволил на момчето да последва стъпките му в славата

"Никога не бих позволил на детето ми да влезе в този бизнес. Не че съм имал негативни емоции, защото моето преживяване тук беше на 100% позитивно. Просто познавам толкова много хора, приятели, които са ми близки, които имат толкова много негативни отзиви. Мисля, че целият бизнес просто е грозен. Никога не съм се интересувал от отхвърлянето, но тук има много", каза още Мюниц. 

През последните години Франки остави настрана актьорството за сметка на други свои страсти. Той изпробва късмета си като състезателен шофьор - нещо, което синът му го е вдъхновил да направи. 

"Исках да ме види как се опитвам да сбъдна мечтите си и как работя за нещо, което ми харесва. Единственият свят, в който имах чувството, че не съм си свършил работата, беше състезателният. Така че ще се състезавам", казва той пред списание People. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари