IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид, Брадли Купър, Лени Кравиц и Травис Келси заедно заради Тейлър Суифт

13 май 2024 15 00

Звездната група беше забелязана да купонясва на последния концерт на певицата в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Няколко момента по време на четвъртото и последно шоу на Тейлър Суифт от турнето й Eras Tour в Париж доказаха, че любовната история на между нея и приятеля й Травис Келси все още е много силна.

Играчът на "Канзас Сити Чийфс" беше забелязан в тълпата заедно с модела Джиджи Хадид, гаджето й Брадли Купър, както и поп звездата Лени Кравиц в парижката La Défense Arena в неделя, 12 май, докато Суифт празнуваше 87-ия си концерт от турнето – номера на фланелката на екипа на Травис в неговия отбор от НФЛ. 

34-годишният Келси, 29-годишната Джиджи и 49-годишният Брадли бяха забелязани да размахват ръце във въздуха, докато пеят и танцуват на хитове на поп звездата.

Между ентусиазираните му танцови движения и сладкото записване на изпълненията на Суифт на телефона му – Келси доказа отново, че е фен номер 1 на своята любима.

Междувременно Суифт отправи няколко сладки възгласа към своя приятел по време на концерта. В кадри от фенове, споделени чрез социалните медии, Суифт е видяна да изпраща целувка на Келси, докато пее песента So High School, която е от новия й албум The Tortured Poets Department. По време на изпълнението й Келси вдигна ръце, за да образува сърце над главата си. Широко се спекулира, че мелодията е вдъхновена от техния романс, който започна през лятото на 2023 г.

Келси засне и смяната на костюма на Суифт по време на I Can Do It With a Broken Heart с включена светкавица. Тейлър отново доказа, че обмисля всичко, като се преоблече в цветовете на "Чийфс" - златно и червено, в присъствието на любимия си. По едно време тя се появи в рокля от две части на Roberto Cavalli с яркожълто горнище и в червена рокля на Alberta Ferretti.

Суифт промени текста на песента си Karma от Midnights отново в чест на Келси. Вместо да пее „Карма е човекът от екрана, който се връща направо у дома при мен“, тя изпя а пореден път: „Карма е мъжът от "Чийфс", който се връща направо у дома при мен“. За първи път Суифт направи промяната по време на концерта си в Буенос Айрес през ноември 2023 г.

Колкото до Брадли и Джиджи изглежда и техният романс става все по-силен и стабилен с времето, като и те двамата вече не се крият от папараците.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари