IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Пайн разказва открито за борбата с акнето

14 май 2024 15 00

Знам колко депресиращо може да бъде това, казва актьорът

Снимка: БГНЕС

Крис Пайн е трябвало да има дебела кожа в Холивуд на фона на борбата с акнето в началото на кариерата си. В неотдавнашен епизод на подкаста "Happy Sad Confused" Пайн заяви, че е имал "ужасна кожа" като тийнейджър и след колежа и се възпротиви на факта, че акнето понякога може да се смята за нещо, през което преминават само тийнейджърите. В неговия случай, казва той, това е било "изключително изтощително и наистина сериозно емоционално инвалидизиращо".

"Това беше един от най-травматичните моменти в живота ми, но това е моята история", каза той.

Дискусията беше предизвикана от водещия на подкаста Джош Хоровиц, който попита Пайн как се чувства по отношение на коментарите, които кастинг директорът на "The O.C." Патрик Ръш направи миналата година в книгата на Алън Сепинуол от 2023 г. "“Welcome to The O.C.: The Oral History.”.

В нея Ръш разкрива, че Пайн е чел за ролята на Райън Атууд за сериала, но че "наистина лошата му кожа" по онова време за Ръш е била "непреодолима" пречка. Ролята на Атууд в крайна сметка е поверена на актьора Бен Маккензи, който участва в сериала по време на излъчването му от 2003 до 2007 г.

Пайн откровено заяви, че е почувствал, че Ръш "не е трябвало да говори за това" в книгата.

"Мога да разбера, че са искали да имат хубави хора, които правят хубави неща, а лошото акне не е ключово", каза той, цитиран от CNN. 

Пайн, разбира се, е повече от добре. Той прави успешна кариера в Холивуд, като изпълнява ролята на капитан Кърк в рестартирания франчайз "Стар Трек" и участва в признати от критиката филми като "Не се притеснявай, скъпа" и "Hell or High Water".

Той казва, че никога няма да забрави борбата, през която е преминал, за да стигне дотук. "Знам колко депресиращо може да бъде това и до какви дълбочини на скръбта може да те завлече", каза той. "Но има светлина в тунела."

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари