IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аня Тейлър-Джой споделя за втората си сватба с приятели и семейството

15 май 2024 10 40

"Беше толкова красива“, каза тя

Снимка: БГНЕС

След като избягаха в Ню Орлиънс през април 2022 г., актрисата и съпругът ѝ Малкълм Макрей празнуваха с по-голяма церемония в Италия през септември 2023 г.

В ново интервю за Elle 28-годишната актриса разказва за преживяването да каже "да" на музиканта Малкълм МакРей - за втори път. Това става във Венеция, Италия, където двамата са били заобиколени от любими хора.

"Щастлива съм да кажа, че второто преживяване - с всичките ни семейства - беше толкова отвъд красиво и просто се чувствам много, много щастлива", каза тя пред списанието за церемонията през септември 2023 г., на която присъстваха редица звезди, сред които Майлс Телър, Джулия Гарнър, Никълъс Хоулт и Евън Рос.

Повече от година преди това, през април 2022 г., двойката тайно избяга в Ню Орлиънс. Тейлър-Джой разкри новината в публикация в Instagram миналия месец, за да отбележи втората годишнина от сватбата на нея и Макрей.

"Преди две години, на първи април, тайно се омъжих за най-добрия си приятел в Ню Орлиънс. Магията на този ден е вкоренена във всяка клетка на моето същество, завинаги", написа тогава тя, преди да каже на 30-годишния МакРей. "Честита втора (първа) годишнина, любов моя..."

Звездата от "Дамски гамбит" сподели пред Elle, че двойката е решила да направи любовта си официална по такъв тих начин, защото "просто сме истински романтици".

"Родени сме в един и същи ден. И искахме да сме сигурни, че първото ни преживяване е нещо, което е изцяло за нас. Затова избягахме в Ню Орлиънс с двамата ни най-добри приятели (Кара Делевин и Себастиан Фаена) и прекарахме времето на живота си", обяснява тя, наричайки момента "вълшебен".

Тейлър-Джой сподели също така колко щастлива се чувства, че е открила МакРей, който е половината от рок дуото More заедно с Кейн Ричот. "Чувствам се толкова невероятно щастлива, че съм напълно и напълно влюбена. Намерих своя човек", казва тя пред Elle за съпруга си.

"Не мога да повярвам, че можем да живеем заедно", продължи тя. "И като говорим за преживявания, в които можеш да израснеш, какво невероятно нещо е да изживееш живота си с огледало - и то с огледало, което те кара да станеш по-добра версия на себе си."

По-рано този месец Тейлър-Джой говори и пред Variety за бягството, като се спира на спонтанността на момента. "Не бяхме заедно много дълго... Когато знаеш, знаеш", каза тя и добави за интимната церемония: "Беше за нас. Беше романтично."

Преди това актрисата сподели пред Entertainment Tonight, че тайната церемония е изисквала от нея и Макрей да бъдат "доста шпионски ориентирани", тъй като са направили своите "проучвания", предшестващи годежа, а след това са държали брака си в тайна в продължение на две години.

"Това го направи още по-специален, защото го почувствахме като тайна, която трябваше да запазим за себе си", отбелязва тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари