IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айла Фишър с първи думи след развода със Саша Барън Коен

15 май 2024 14 40

Двойката обяви края на брака си в началото на април

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Айла Фишър е благодарна за подкрепата на своите фенове.

48-годишната актриса сподели своя усмихната снимка на фона на слънчева градина в историите си в Instagram преди няколко дни, за да отдаде заслуженото на почитателите си и всички онези, които я подкрепят в един от най-трудните моменти в живота й. "Благодаря за цялата подкрепа и милите думи, които изпращате", написа Фишър и остави емотиконка на целувка. 

Съобщението на Айла идва само месец, след като тя и Саша Барън Коен, за когото се омъжи през 2010 година, обявиха, че са се развели миналата година. Двамата се запознават на парти в родната страна на Фишър, Австралия, през 2001 година, след което се сгодяват три години по-късно. Те имат и три деца - две момичета и едно момче, родени съответно през 2007, 2010 и 2015 година. До този момент актьорите не споделят имената и снимки на наследниците си. 

"След дълъг тенис мач, който продължи повече от 20 години, най-накрая оставяме ракетите. През 2023 година едновременно подадохме молба за прекратяване на брака. Винаги сме поставяли личното пространство на първо място и тихомълком работихме върху тази промяна. Завинаги ще споделяме отдаденост и любов към децата ни. Оценяваме уважението ви към нашето семейство и желание за уединение", написаха Фишър и Барън Коен в официално съобщение в началото на април. 

Малко преди новината да излезе наяве, Айла сподели снимка с Наоми Уотс, Мишел Докери и продуцентката Бруна Папандреа в Лондон, където трите изгледаха пиесата The Hills of California. Дни по-рано актрисата сподели своя снимка, която озаглави BTS Dogman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

В момента Фишър има доста проекти в разработка, включително филмът The Present, който се очаква да излезе на екран тази година. В него тя участва заедно с Грег Киниър като родители на прага на своята раздяла, която трябва да обявяват пред трите си деца. Тогава малчуганите разбират, че семейството притежава стар часовник, подарен от дядо им, който им позволява да върнат времето назад. С тази суперсила, децата се опитват да предотвратят раздялата на родителите си. 

Фишър също така има роля и в третата част на "Зрителна измама", както и във филма Playdate. Тя участва и в следващия проект на режисьора Ноа Баумбах, съпругът на Грета Гъруиг, който ще я събере на екран с Адам Сандлър и Джордж Клуни.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари