IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес заяви, че никога не е била по-слаба и стройна от сега

15 май 2024 14 30

Звездата сподели, че е в най-добрата си физическа форма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес разкри в шоуто „На живо с Кели и Марк“, че току-що е приключила снимките на своя нов филм Kiss of the Spider Woman и че е била толкова ангажирана и заета покрай продукцията, че е влязла в топ форма. 54-годишната поп звезда и актриса сподели как е тренирала за филма, който я е вкарал в най-добрата й физическа форма, която някога е имала.

„Току-що завърших филм, наречен Kiss of the Spider Woman, където всичко беше пеене и танци, което беше еднакво ободряващо и изтощително“, обясни Джей Ло. „В момента съм най-слаба от когато и да било. В момента съм в бойна форма.”

Музикалният филм е адаптация на едноименната продукция на Бродуей от 90-те години. Дженифър играе главната роля на Аврора, според Variety. Историята се развива през 1981 г. в аржентински затвор, където героят Луис Молина създава Аврора като фантазия. Той си я представя във филми, включително в един като ролята на жена-паяк, която може да убие плячката си с целувка.

Докато размишляваше върху жертвите, които е трябвало да направи, докато е работила по филма, изпълнителката на On the Floor също отбеляза и как поддържа форма, докато е на турне, на което в момента се готви да тръгне. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Отивам на турне. Това е бебешко турне“, призна тя. „Това са едва 28 шоута, които правя в Съединените щати. Не съм била на турне от известно време, така че реших да го направя. Издадох нова музика. Нека просто я покажем на феновете."

Първото шоу на звездата е насрочено за края на юни.

През март 2023 г. Лопес обясни своя фитнес режим пред списание Us Weekly, като отбеляза, че упражненията са „много важна част от живота й“.

„Винаги се развивам и търся неща, които ме държат развълнувана и мотивирана“, каза Дженифър пред изданието. „Не се страхувам да предизвиквам себе си, така че съм отворена да се предизвиквам, което правя в момента, докато репетирам за новия си албум This Is Me… Now, който ще излезе това лято.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари