IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даяна Ханджиева показа нови снимки на очарователния си син Антони

16 май 2024 08 40

Вижте кадри на щастливото семейство на актрисата

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Актрисата Даяна Ханджиева, позната от сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ и от тв формата „Фермата“ – сезон 6, показа нови снимки на сина си Антони, направени на Свето кръщение на друго дете – момиче.

Ханджиева и половинката ѝ – баскетболистът Кристиян Ставрев се сдобиха със своето момченце в началото на декември 2023-а .

Вчера щастливата двойка сподели снимка от празник, на който са присъствали, като са се снимали със своя първороден наследник на фона на красива украса от балони в розово.

До усмихнатите кадри от въпросния празник Даяна закачливо е обявила и правописа на имената на детето си, мъжа си и своето собствено, намеквайки, че често медиите ги изписват погрешно.

Тя е написала: „La familia – Кристиян с „я“, Даяна с „а“ и Антони без „й““

Припомняме, че стройната брюнетка обяви, че очаква дете на 6 август, точно когато навърши и 30 години. По този повод тя сподели една вълнуваща публикация в своя Instagram профил, която събра множество харесвания и позитивни коментари.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари